Friday, January 29, 2010

Durian Lagi

Posted by Cinta Hatiku at 1:38 PM
entri ni pun date gambar jerihikhik motifnya sebab Saya MALAS jelir
kenape saya MALAS jangan ditanyaihikhik
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kenape
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Photobucket Photobucket
Nak Jawab pun MALAS taumerajuk

PhotobucketMy Strawberry dah MulaPhotobucket Suka DURIANPhotobucket

PhotobucketYang ni nak kata Strawberry pun bukan Cherry Lagi bukanPhotobucket

Aiman plak suka sangat dengan DURIANPhotobucket..anything yang ada DURIAN dia akan makan..cake Photobucket DURIAN ..Ice CreamPhotobucket DURIAN CoklatPhotobucket Berperisa DURIAN semua la..JANJI DURIAN katanyer..

PhotobucketSian nyer..tekun skali makanPhotobucket

Yang ni sorang lagi ketukmeje besok pun belum tentu abis makan DURIANPhotobucket..satu ulas tu nak dekat 1 jam dia makanPhotobucket nangis air mata DARAH pun tak abis..nasib ko la balqis..kena kutuk dengan mamagelakguling kat dalam blog ni..BALQIS ni anak angkat saya..rasanye pernah cite kan Photobucket tak pasti click icon ni Photobucket atau yang ni Photobucket

kay la saya nak balik rumah..Cuti 3 hari tu..Sabtu, Ahad Dan Isnin..Isnin ni hari Wilayah..Orang KL jer bleh cuti..negeri lain jangan nak sibuk cutigelakguling..kay semua Bye tata..
www.tips-fb.com

2 comments on "Durian Lagi"

Mummy Dasy on January 30, 2010 at 8:51 AM said...

ceh... jeles ni xdpt cuti pjg, tambah plak isnin dateline banyak keje nak kena wat huhuhuh

Cinta Hatiku on February 2, 2010 at 12:51 PM said...

dlm sibuk tu sempat pukui bantal ek..kite ni 3 arie demam ..arie ahad malam pun still demam 37.9..ingat dah tak demam lagi..