Wednesday, January 20, 2010

Dinner at IKEA

Posted by Cinta Hatiku at 9:14 PM
sebelum gi tgk movie AVATAR kat the curve weekend haritu..saya ke IKEA dulu lalalalala siul..(riang tul hati ni) ihikhik korang pun mesti suka kan pi IKEA saya kalau pi IKEA bukan beli barang pungatai ..saya window shopping..tgk design diorg..beli kat kedai perabut laingelakguling..jimat dan kekadang tu product IKEA ada gak yang tak berkualiti ..eh bukan takde langsung beli ekjelir..ada gak product IKEA saya beli..tapi ape yang penting (bukan lagi KERJASAMA yer) yang penting adalah swedish meatball ..saya suka saya suka..

Swedish meatball
Yang Ni pun suka Gak

Yang ni dah takde pilihangelakguling

awal² la hubby dah pesan order lain² menuihikhik tapi dlm takde pilihan abis gakgelakguling..yg takde dlm gambar hanya spagheti sbb mcm tak menarik gitu..next time nak pi lagi love..tapi tak tau bilejelir

wah dah kul 9:40malam..patut la ngantok..kay la nak sleep ..nanti date lagi..
www.tips-fb.com

2 comments on "Dinner at IKEA"

Anonymous said...

I'm pretty pleased to discover this website. I want to to thank you for ones time due to this wonderful read!! I definitely loved every little bit of it and I have you bookmarked to look at new stuff on your site.

Here is my homepage - helpful Hints

Anonymous said...

I will immediatеly take hold of уour rss feed
as ӏ can not in finding your е-maіl subscriрtion hypeгlink οr nеwsletter servісе.
Do you have anу? Рlease allow mе knoω so that I may just subscribe.
Thаnks.

Feel free tο surf to mу site; beat premature ejaculation
my page - www.libanonchat.org