Wednesday, January 20, 2010

AVATAR

Posted by Cinta Hatiku at 8:28 PM
last weekend hubby ajak gi tgk movie kat the curve ..enjoy gilerrmenari..with free popcorn and soft drink yang berkontenaihikhik..mane taknye panggung fully book oleh KLGCC siultak caya ker

balance tiket yang tak koyak lagi

Film yang ditonton AVATAR

sebelum masuk panggung sempat gak snap gambar..dan merehatkan diri kat kerusi GINTELgelakguling..best nyer..sedap dia urut..pastu si aiman blum masuk panggung lagi popcorn dah tinggal separuhihikhik..sib baik la masa masuk tu sampai lagi berbungkus² popcorn dan soft drink..

Mia & Acu

Aiman & Uncle Jas

Aiman with AVATAR

best sungguh cite AVATAR..walaupun dah tgk DVDgelakguling tapi bile tgk kat wayang lagi best yang jadi tak bestsedih bile aiman 5 kali ulang alik gi toiletadus dah tu air berkontena..gasak la dia dok minum ajergatai tu yg asyik gi toilet..sampaikan after dah menang war tu pun..aiman nak pi toilet..tension tul..sesiapa yang tak tgk cite ni harus la pi tgk..

saya bagi bintang..tuk this movie..
www.tips-fb.com

0 comments on "AVATAR"