Saturday, January 2, 2010

Countdown 2010 at KLGCC

Posted by Cinta Hatiku at 5:35 PM
best gile countdown kat KLGCC memacam ada tapi yang sedihnye ..saya anak beranak sampai kat KLGCC lambat..tahan teksi from 7:50pm until 9pmnangih..banyak teksi takmo berenti sedihwalaupun tak bawak penumpang ada teksi yang berenti punketukmeje takmo pegitumbuk geram jer..akhirnye call my brother in law punye kawanihikhik..jaslin namanye..kire dia ni dah mcm one of our family la..baik hati..hensem(jgn koyak sudah) gelakguling sebab seblum gi tu..dia memang ada dekat dgn area saya..masa tu my brother in law ada perform kat Unity club..mintak tolong dia hantar kat putra LRTsengihnampakgigi..Thanks bebanyak yer Jas sebab tolong akak, mia and aiman..naik LRT to KL Sentral..dr KL Sentral Naik teksi ke KLGCC..masa on the way ke LRT putra Jelatek..jalan tak jam pun..nape tah diorg takmo pi..takpe la lupakan kisah tu..janji sampai ke destinasi yg nak dituju..jom kite tgk gambar yg saya snap masa malam tu..

Sedap Gile

Udang tu sedap tapi overcook la

Dessert
My Friends Dr Yang, Murni (nama sama la plakgelakguling) and Lilly

adoii..penatnye load gambar..internet lembab ckit..oh lupa plak..next entry saya cite pasal hadiah honeymoon kitorg after New year ni nak mandi dan bersiap..nak gi klinik ..dari pagi sampai skrg asyik muntah ajer..nak pi awal pagi td susah ckit..sebab tengah tak sihat..nak bawak budak dua tu..so tunggu la si suami pulang dari keje dulu..
www.tips-fb.com

0 comments on "Countdown 2010 at KLGCC"