Sunday, January 3, 2010

Anniversary Present & Honeymoon

Posted by Cinta Hatiku at 3:55 PM
walaupun anniversaryPhotobucket dah lama lepas..tapi pada saya tak lepas lagiihikhik sebab present nye tak bg pada cik abg lagi..so after celebrate kat KLGCC terus ke Eisten Hotel kat damansara..rupanye kat ctu pun ada celebrate gak..opss lupa nak mentiongigil.. present anniversaryPhotobucket tu adalah penginapan di hotel Eistengelakguling.. ape dari takde langsung .. jom kite tgk tempat penginapanrindu..

Our bed..

watching area

tempat berehat

bathroom

my breakfast

Pilihan si suami

Aiman dgn Mee Hoon nye

Mia yang hampir bosanihikhik
Happy family

tu jer la post tuk entry nisengihnampakgigi lain kali date lagi ek lepas ni nak sampulkan buku sekolah aiman..iron baju sekolahrindu..semua la kena prepareihikhik besok kalau sempat date pasal aiman st day bersekolah.. you all
www.tips-fb.com

2 comments on "Anniversary Present & Honeymoon"

INTANKUTERPILIH on January 3, 2010 at 6:59 PM said...

bestnyer seleberet hanimun kat otel...tak lama lg tmbh lg sorg la ahli kuarga ko ek...

Cinta Hatiku on January 3, 2010 at 9:08 PM said...

takde maknenye ct..hahaha;))