Wednesday, April 21, 2010

SHISEIDO WHITE LUCENT

Posted by Cinta Hatiku at 7:12 PM 3 comments
Hari ni nak story pasal product Shiseido..product ni saya dapat sample je..tapi terbaek woo sebab nye saya dah try la baru saya cakap terbaek..this product dapat pun my hubby bagi biasa la free gift..coz KLGCC guna product ni untuk guest diorgso selalu gak la dapat free gift..dan mungkin saya akan continue guna this product..mahal la gak..tp kerana diri KU bergitu berharga beli ajer la...

Sample Product SHISEIDO

Product Yang Saya Guna

Picture Before Use SHISEIDO and without makeup

Dah hari saya gunakan product ni ..saya semakin yakin keberkesanannya tengok yer bintik hitam dan bekas jerawat yang ada dimuka itu lagi hari lagi saya akan date wajah saya selepas hari menggunakan product SHISEIDO..


Tunggu Kemunculan Wajah Baru Saya yang perasan CANTIK


Details product akan diterangkan di post akan datang
Segala Pertanyaan Sila Ke kaunter pertanyaan
www.tips-fb.com