Sunday, January 10, 2010

Happy Birthday To Naufal

Posted by Cinta Hatiku at 5:47 PM
harini birthday si Naufal ..anak kakak kat JB sempat call my sister..si aiman pun yibuk gak angkatkening nak wish kat abg naufal dia ihikhik..my sister ckp birthday boy nak hadiah kemah ..alah kemah yg buat camping tu ihikhik..pastu mintak yang besar skali..alang² nak beli katanye..beli yang bleh masuk dalam orang gitu ..tapi my sis kata nanti dia belikanlove..harini diorg celebrate gaktapi saya tak pasti kat mane..cuma my sister kata si naufal tu nak makan chicken chop..dah bujang dah anak sedara sorg tu..tinggi ikut ayahnyer..


nak sing lagu birthday tuk naufal

♬ •♩ ·.·´¯`·.·♭•♪ Happy Birthday To You ♪ •♭·.·´¯`·.·♩ •♬
♬ •♩·.·´¯`·.·♭•♪ Happy Birthday To You ♪ •♭·.·´¯`·.·♩ •♬
♬ •♩ ·.·´¯`·.·♭•♪ Happy Birthday To Naufal ♪ •♭·.·´¯`·.·♩ •♬
♬ •♩ ·.·´¯`·.·♭•♪ Happy Birthday To You •♭·.·´¯`·.·♩ •♬
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Mohammad Naufal Bin Shahrul Afzam
Happy th Birthday
Belajar rerajin ye Naufal..jadi kebanggaan Ibu dan Ayah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ucu takde ape nak bg..ucu bg nasihat jer kay


kejam tul ayat
nanti ucu balik JB ucu blanja Naufal makan chicken chop ek
www.tips-fb.com

0 comments on "Happy Birthday To Naufal"