Sunday, February 14, 2010

Sandwich Nugget

Posted by Cinta Hatiku at 12:52 PM
Sandwich Nugget

kalau dah wujud mood MALAS ..ni la jadi nyer..breakfast pun buat ala kadar korang semua nak buat senang jer.. Sandwich ni ikut stail Burger King..cuma beza dia part roti jer ..



Jom Tengok Resepinyer
Bahagian Pertama

Bahagian Kedua

Cara²nya
Memula defrost kan dulu Nugget dalam microwave..pastu baru goreng..(tujuan : supaya dalam nugget tak ber air) ..saya goreng kurang minyak..semua tu bleh menjimatkan minyak..dah siap letak la atas roti..macam bahagian pertama ..pastu disusuli bahagian kedua..letakkan lettuce ..timun..tomato pun gak ..lagi banyak sayur lagi ..pastu letak la mayonis dan cili sos..last skali letak roti.. the ..tu jer cara nyer..dah siap untuk dimakan ..

tips penting..
kalau nak beli nugget beli yang brand RAMLI
Sebabnyer sedap macam nugget ..

HoHo..terbaikkk woo..tak caya cuba dulu ..lah ..ada masa lagi..keep in touch kat dlm blog yer..kat fesbuk pun bleh gak ..Daa..
www.tips-fb.com

2 comments on "Sandwich Nugget"

N00N.aini ۞ on February 14, 2010 at 4:51 PM said...

mcm mane la si aiman tak maken mengembang
mama dia masak itu masak ini...
HaHaHa...kita nih yg tgk pn dh menyelerakan

Cinta Hatiku on February 14, 2010 at 6:42 PM said...

a ah ek..nak wat camne..kalau tak masak aiman asyik tanye jer..bile la mama nak masak..dah pukul dobelas..aiman lapar ni..(walaupun jam baru kul 8:30 pagi) hahaha..