Thursday, March 25, 2010

Ape tujuan korang ada blog?

Posted by Cinta Hatiku at 12:00 PM 6 comments
Ape tujuan korang ada blog

Untuk dapatkan income sampinganNuffnang sambil tu nak jadi blogger termasyhur/terkenal atau
Lepaskan geramPhotobucket, bleh la cakap ape sajer pasal orang lain yang korang rasa menyampah..dan bergosip tentang orang lain dalam blog korang biar satu malaysia tahu..atau
Suka sukaPhotobucket ..so bleh berkongsi Photobucket dengan kengkawan tentang ape saje untuk kebaikan..Sharing is Caring

Photobucket aje cukup la..bebanyak nanti org menyampah kekadang tak paham sesetengah pihak ni..opss pada yang terasa sorry lorry.. bukan ape pun..hak korang kan nak tulis ape kat blog korang..tp kalau dah tau hak korang..kenape korang pertikaikan hak orang lain..ape maksud saya maksud saya..adalah orang yang pertikaikan keadaan blog seseorg..bile tuan punya blog membuat blog mereka seperti dibawah

Ejaan ringkas yang tak ringkas
Mp3 player yang berulang ulang (memekak kang telinga korang)
Gambar² atau iklan² yang membuatkan PC korang loading jadi lembab..

banyak yang saya bacaPhotobucket..mcm from anis zalikha..she damn right..kalau korang nak jadikan blog korang terkenal bleh la follow..saya bukan dalam kategori tu..saya dgn hidup saya dah cukup membahagiakan saya..takmo terlebih takmo terkurang..pasal ejaan ringkas plak..saya sokong entri adik famia..tapi adik famia tak plak mengutuk blogger lain ke ape..entri dia tu buat rasa kesedaran ckit..tuk diri dia dan sesiapa yang terasa..tapi saya still buat gak..ejaan ringkas yang tak berape ringkas..kalau korang tak paham..korang punye pasal...yang paham bleh terus membaca blog sebegitu..untuk mp3 player plak..tutup jer kalau tak suka dengar lagu kat blog orang tu..senang kan..takde la korang nak muntah hijau..then part gambar plak..biar la org tu nak letak gambar ape punkat blog diorg..nak letak gambar lucah pun hak dia..tapi siap sedia la beb..jawab kat akhirat nanti..sebab buat dosa..dan tambah dosa orang lain..so, pada saya hak diorg la buat blog diorg camne..jangan nak pertikaikan..atau terus ckp aku tak suka kalau blog orang tu mcm ni la..mcm tu la..jawapan saya tuk org tu..tak suka ko punya pasal la..jangan jenguk blog org tu lagi..dah tau menyakitkan hati tetap tengok..tetap clik blog org tu..ape kesss hah kan saya pun dah ikut emo sekali..

photobucketmintak maaf yer kepada yang terasa..kekadang ape yang kite buat kite tulis menguriskan hati orang lain..so, nothing else to say..only..I'm SORRY No Harm
www.tips-fb.com