Tuesday, July 14, 2009

Princess Membesar dengan Sihat dan comel

Posted by Cinta Hatiku at 4:47 AM 0 comments
Gatal dah tangan ni nak menaip..lama tak Photobucketdate post..sibuk dengan mencari template baru..tapi tak gak jadi ..semua fail..agaknye tangan ni tak creative kot bile depan Photobucket ..tapi creative kat kertasPhotobucket..almaklumla..masa belajar dulu mane la ada software yang cencangih..dulu guna dos..ape lagi ek..lupa la plak.. wakakakaka..skrg memacam..ni proses learning la ni..sambil tu sibuk mencari kerja..lama dah tak kerja..ada offer tapi kat JB..balik hometown..sy suke..tapi hubby mcm tak suke jer nak balik hometown..dia mcm lebih rela duduk di KL ni..leh nampak KLCC hehariPhotobucket..lambang kemegahan negara kite..


Dalam process learning ni..sibuk gak nak buat scrap picture..hehari kena bebel dgn cik abangPhotobucket..dia kata tak hehabis..macam mane nak habis kalau buat asyik tak jadi jer..memacam software dah try..mcm tak kena jer..nasib la mia tak meragam..si suami ni bebel bukan pasal ape..dia pun nak guna Photobucket gak..tu pasal la ..dia bising..ye la kena share..Photobucket sy yg dulu kat kg dah jual dgn kakak sy..ye la masa pindah ke KL dulu takkan nak angkut semua..nasib la kena share...Photobuckettakmo share belikan laptop baruPhotobucket..wakakakaka...


Ni dah terkeluar topik..topik nak cite pasal mia..Photobucketsi comel ni dah membesar..dan membulat ckit..



Tgk la tu..cute kan..okay la..sebenarnye dah lewat ni..nak balik kampung..mungkin lama la nak Photobucketdate blog lagi..hehehehe..Photobucketdaaaa...
www.tips-fb.com

Saturday, July 4, 2009

Hidup Biar Sedap..!!

Posted by Cinta Hatiku at 10:24 PM 0 comments
Lama dah tak post blog..macam macam hal jadi..pastu dengan Photobucket si comel lagi..dan abangnye yang suka nak nyakat adik nye..risau gak..kalau dia buat benda yang bleh mencederakan adiknye..so, post kali ni nak cite pasal ape yang berlaku dalam 2 minggu lepas...Semua berlaku cepat jer..pejam celik si comel Photobucket mia dah nak 2 bulan..aiman plak seronok gak ada adik dia..tapi nakal dia makin bertambah plak..risau betul bile sy sibuk kat dapur ..dia dengan adiknye dalam bilik..sebab sebelum ni aiman pernah angkat adiknye Photobucket..Subahanallah..kecut perut sy bile tengok..tu yang takut gak bile tinggalkan diorg berdua..dalam sy masak..setiap 5 min mesti jenguk tengok dalam bilikPhotobucket..

Hah..!! tu la keje nye..Photobuckettengok kartun..nasib la bukak kartun..kalau tak..mesti dah kacau adik dia yang baring kat atas katil..perut pun kemis jerPhotobucket..sebab lapar tunggu mama dia masak..

Isk..tu tdo ker ape tu?? hehehehe...dia dah tak sabar nak makan..hari ni sy masak ikan cencaru masak terutup..dengan sayur taugeh goreng..lepas makan plak kitorg start plak makan ice creamPhotobucket..Biasa la start durian runtuh ni..banyak tul kitorg beli ice cream Walls..

Tengok la aiman..seronok dapat makan ice creamPhotobucket..tu baru dua perisa..dlm peti ais ada perisa cokelat..gasak nah makan ice creamPhotobucket..macam penjual ice cream jer..wakakakaka..cite pasal makan ice cream ni sebenarnye nak dapatkan durian runtuh..dah banyak kali nak redeem kad gores..tp asyik luper je..hari ni hubby sy gi Tesco semata mata nak redeem kad gores.. hadiahnye..

tu jer..yang hubby sy dapat.Photobucket .dalam seronok makan ice cream..sejak 1 minggu lepas sy mengalami satu sakit yang kronik..bukan sakit ape pun..sakit akibat dari saluran susu tersumbat..satu badan jadi demam..check doktor..alhamdulillah..biji yang ada tu bukan la kanser..cuma susu beku..disebabkan saluran tersumbat..tak tahu la mcm mane leh tersumbat..nasib hanya sebelah kiri breast ajer..dengan bantuan antibiotik dan pain killer yang diberikan oleh doktor..sy terpaksa la breast feeding mia sebelah kanan ajer..sian mia..macam tak cukup susuPhotobucket..dan yang sebelah kiri plak sy terpaksa la perah dan buang..tapi sy tak buang pun..sy simpan buat mandi Photobucket dipagi hari.. hehehehe..dah 2 hari sy Photobucket mandi Photobucketsusu sendiri.. wakakakaka...kulit plak jadi halus dan makin putih..hehehe..tak la bazir..ye dak..tapi pada ibu² yang tak sakit tu jangan la buat mcm sy..susu tu bagi pada anak.. susu sy terpaksa dibuang..so dari sy buang baik sy simpan buat mandi..

www.tips-fb.com