Thursday, June 25, 2009

Sup Tulang Merah.

Posted by Cinta Hatiku at 11:38 PM 0 comments
Hari tu gi membeli belah Photobucketkat TESCO Ampang..beli barang dapur..seblum tu singgah lunch kat My Mom Chicken Rice..Kedai Linda Onn..Tapi tak makan nasi ayam pun..sy makan mee rebus tulang..teringin nak mkn..walaupun mee rebus tulang dia tak mcm kat JB..hehehe..ape² pun kat JB gak bestPhotobucket..hubby sy plak kalau dh mkn kat ctu mesti order sup tulang merahPhotobucket..disebabkan tak dpt sup tulang merah kat beach road, singapore..yg kat linda onn pun jadi..

Hmmm..yg buat tensionnyediorg ni service lembab mcm siput Photobucket..setiap kali order..mesti hubby sy nye order sampai lambat..sy sampai dah abis makan..still tak sampai gak..bile sampai plak..hangus..bukan sekali..tapi dah banyak kali dah..rasa mcm nak complain jer..tapi tak tersampai plak niat tu..

Tapi kan camne kitorg bebel pun..kitorg tetap gi gak mkn kat ctu..maybe dah takde choice..ye la kat KL ni restoren linda onn jer yg kira ok jual sup tulang merahPhotobucket
www.tips-fb.com

Monday, June 22, 2009

Happy Father's Day and Happy Birthday to Haidar!!

Posted by Cinta Hatiku at 6:49 PM 0 comments
Rasanye tak terlewat kot nak wish kat sesiapa yang dah bergelar bapa, ayah, papa, daddy ape lagi ek..ape ape ajer la..janji anda tu seorang bapa...Kat suami tercinta dah wish dah..siap ada tiup lilin kek Photobucket lagi..tapi bukan la Photobucket Photobucket celebrate kitorg anak beranak jer..hari yang bermakna ni..disambut dengan semua ahli keluarga hubby sy..kecuali sorang jer takde..dia ada keje katanye..
PhotobucketPhotobucketSungguh² meniup lilin..PhotobucketPhotobucket

Actually, selain dari nak sambut Photobucket Photobucket hari bapa ni..ada agenda lain..ni hasrat nenek mia..nak buat kenduri doa selamat tuk miaPhotobucket..supaya lepas ni sihat hendak nye..majlis ni tak buat kat umah sy..buat kat umah Photobucket kakak ipar sy..dia la yang masak..dan dibantu oleh tunang diddyPhotobucket..(rajin tul..bleh dibuat menantu.. wakakaka..jgn mara ye miyen) nenek mia plak buatkan bubur merah putih dan pulut kuning..hmm nyummmiieeePhotobucket...selain tu plak ada satu lagi agenda..celebrate Photobucket Photobucket in advance tuk dardar klintingPhotobucket..

Besdei dardarPhotobucket sebenarnye arie ni...tapi sambut awal..sekali la..tak penat nak masak ye dak..walaupun bukan sy yang masak pun..sedap tul Photobucketkek ni..sponser by artis la katakan..tu yg sedap kot..

Tekun si aiman baca doa..anak yang soleh la katakan..tapi dalam soleh nye..tak tau la nak ckp..orang sambut Photobucket Photobucket besdeii Photobucket , dia pun sibuk gak..terpaksa la Photobucketbeli kan untuk dia hadiah gak..dan Photobuckethadiah plak kena sama takleh lain..nanti gaduh plak..tapi hadiahPhotobucketsama pun gaduhPhotobucketgak..lehai....takleh wat ape..

Tapi macam mane pun bile dipisahkan..rindu rinduan..tu la yang pelik budak dua ni..ape² pun..sy Photobucketsayang dedua..dua budak klintingPhotobucketPhotobucket..walaupun aiman nye klinting dah tak nampak since rambutnye dipotong..

www.tips-fb.com