Monday, May 31, 2010

Mr. S VS Miss W

Posted by Cinta Hatiku at 12:31 PM 0 comments
ingat lagi dgn si S saya pujaan hati saya..dalam diam rupanye En Suami pun ada pujaan hati..sampai sungguh hati dia tapi kalau tak sampai hati dia..tak plak kitrog kawen ye tak..nak tahu siapa pujaan hati En Suami..jenuh tau..dia ajak nye jumpa kat Times Square..kul Photobucketmalam..pastu berpusing pusing kat times square tu..dah la kedai semua dah nak tutup..ditanye..dia kata nak jumpa kawanPhotobucket..rasa hati ingat dia nak bawak saya jumpa si S..buah hati saya..sangkaan saya betul ..dibawak juga pergi jumpa si S....

PhotobucketPhotobucketPujaan PhotobucketHatiku Sekarang Ni..PhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucketLongfoot tu..tamak halobaPhotobucketPhotobucket

lepas saya takeaway si S ni..cik abg tengah berjumpa CIK Wendy nyemerajuk..ish kejam tul la..kalau saya tau saya tak take away pun En S ni ..

PhotobucketPhotobucketCIK Wendy Pujaan Cik ABGPhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucketOrdernyaPhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucketAiman PhotobucketSudah Berpaling TadahPhotobucketPhotobucket

before pusing² kat times squarePhotobucketpi expresSOUP..pusing² pun sebab cik abg mencari subway tp tak tahu kat ner..kononnya nak suprise la..dah la komplek dah nak tutup..bleh plak mundar mandir kat komplek tu..lehai suami ku ini.. bercerita pasal expresSOUP ni..sedap gakPhotobucket..jom tgk Photobucketpicture pasal expresSoup..

PhotobucketPhotobucketexpresSOUPPhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucketSOUP..mangkuk nyer ROTI yerPhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucketSampingan pun gak PhotobucketPhotobucket


Photobucket
next time akan didate lagi cerita lain yer..
www.tips-fb.com