Tuesday, June 29, 2010

Doing nothing & BUSY doing nothing

Posted by Cinta Hatiku at 12:32 PM 0 comments
Photobucket
Doing nothing is better than being BUSY doing nothing






Photobucket
kenapekah..apekah



Kerja GILERFirst of all doing noth­ing ni ada makna yang saya nak ketengahkan..antaranye adalah

Relax doing nothing
bile korang penat buat kerja..relax la kejap..hilangkan stress..tanpa buat ape² ..bagus tuk kesihatan..

Lazy doing nothing
yang ni takleh diguna pakai..jangan amalkan

Enjoydoing nothing
bile dah enjoy doing nothing..tu yang menjadi jadi tu..takde keje ckp BUSY..BUSY doing nothing..haih~

ape pendapat korang pada saya doing nothing ni bleh but for a while..tp kalau dah SIBUK kan diri sangat for doing nothing..tu tak patut la..ape² pun renung² kan lah..
www.tips-fb.com

I Miss You Too Sayang

Posted by Cinta Hatiku at 9:31 AM 0 comments
Mama, Aiman & Mia Miss Papa So Much

Photobucket

tiada ungkapan lain nak diungkapkan..we really miss you papa..we know that you miss us too..this month permulaan bagi En suami menjalankan tanggungjawab yang baru ditempat kerja..kalau dulu department housekeeping jer dia handle..lepas Mr RAJA tu berhenti kerja..tugas En Suami semakin mencabar..kena handle department maintenance dan housekeeping skali gus..BRAVO to En suami..sebab diberi kepercayaan..dan bile tugas dah bertambah kesibukkan tu pepaham la ek..semalam receive E- dari En suami..mengatakan dia rindu kat kami ..tak cakap pun kami tahu...just nak say something kat suami tersayang

Photobucket
Ayang sentiasa DOA kan yang terbaik tuk B
Kesejahateraan Hidup, Sihat Tubuh Badan, Dan Dimurahkan Rezeki

semoga kerjaya En suami berjalan dengan lancar..sian dia kepenatan..sepatutnye hari ni dia cuti ..tapi dtg gak keje..katanye kerja banyak..nak je ckp..kerja memang tak pernah abis..tapi tak sesuai nak ckp camtu..orang tengah penat kan.. lah..nanti date entry lain lagi.. daaa
www.tips-fb.com