Friday, January 29, 2010

Durian Lagi

Posted by Cinta Hatiku at 1:38 PM 2 comments
entri ni pun date gambar jerihikhik motifnya sebab Saya MALAS jelir
kenape saya MALAS jangan ditanyaihikhik
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kenape
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Photobucket Photobucket
Nak Jawab pun MALAS taumerajuk

PhotobucketMy Strawberry dah MulaPhotobucket Suka DURIANPhotobucket

PhotobucketYang ni nak kata Strawberry pun bukan Cherry Lagi bukanPhotobucket

Aiman plak suka sangat dengan DURIANPhotobucket..anything yang ada DURIAN dia akan makan..cake Photobucket DURIAN ..Ice CreamPhotobucket DURIAN CoklatPhotobucket Berperisa DURIAN semua la..JANJI DURIAN katanyer..

PhotobucketSian nyer..tekun skali makanPhotobucket

Yang ni sorang lagi ketukmeje besok pun belum tentu abis makan DURIANPhotobucket..satu ulas tu nak dekat 1 jam dia makanPhotobucket nangis air mata DARAH pun tak abis..nasib ko la balqis..kena kutuk dengan mamagelakguling kat dalam blog ni..BALQIS ni anak angkat saya..rasanye pernah cite kan Photobucket tak pasti click icon ni Photobucket atau yang ni Photobucket

kay la saya nak balik rumah..Cuti 3 hari tu..Sabtu, Ahad Dan Isnin..Isnin ni hari Wilayah..Orang KL jer bleh cuti..negeri lain jangan nak sibuk cutigelakguling..kay semua Bye tata..
www.tips-fb.com

Thursday, January 28, 2010

ICE ROOM

Posted by Cinta Hatiku at 3:40 PM 2 comments
Hari Selasa yang lepas gi dating dgn lovecik hubby kite..berdua jer..after dia amik saya balik keje..alah bukan dating kemana pun dekat area opis gak..kalau dah area opis..maksudnye area umah gakgelakguling..dekat jer kanPhotobucket..cik abg ni blanja makan ice cream kat ICE ROOM..

Photobucket
yang diorder oleh saya dan hubby

PhotobucketTropical Mixed Fruit Snow IcePhotobucket

PhotobucketAvacado Snow IcePhotobucket

PhotobucketCrispy Wantan DumplingPhotobucket


malas nak menaip..gelakgulingkematu jari ni.. date ni jer
www.tips-fb.com