Friday, October 23, 2009

Tragedi October

Posted by Cinta Hatiku at 5:42 PM
Assalamualaikum Semua..
Photobucket

Lama tak Photobucketdate blog..mane taknye..sibuk dgn Cafe World kat Facebook..baru berjinak² Photobucket..memula ingat mcm malas nak register FacebookPhotobucket ..sebab dah banyak sgt website..poning mokcik nak ingat password..gelakgulingHaHaHaHa...Masa ahad tah bile tahfikir..lupa la plak..gi bawak si aiman ni mandi kat KLCC parklove..suka gile dia..tengelam timbul berenang..nasib timbul kalau tak dah satu kesihikhik..Jom tengok gambar aiman..
Photobucket
walaupun dah add dlm facebook


PhotobucketPhotobuckettengok la memacam posisi..gelakgulingkuak lentang pun adaPhotobucketPhotobucket


PhotobucketPhotobucketpenat berenang nak makan plakPhotobucketPhotobucket

bile post gambar makanan ni terasa lapo la plakPhotobucket..tu bekalan yang di bawak dari ..mcm biasa la spagheti..cite pasal makan plak..arie ahad gak..my sister in law buatkan besdei anak dia si johan..kali ni saya ada sponser makan ckitPhotobucket ..saya wat cheese baked meatballPhotobucket ..hubby saya suka sgt..sebab kalau gi pizza hut memang dia order tu ajer..hah ni saya buat..melantak ler pepuasPhotobucket..ekekekegelakguling..
PhotobucketPhotobucketCheese Baked MeatBallPhotobucket sedappp..PhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucketBeef and Mushroom PaiPhotobucket yang ni pun sedappp..PhotobucketPhotobucket

Beef and Mushroom Pai tu my sister in law yang buat..kira mcm karipap gak la..tapi berbentuk pai..masa hari tu gak aiman dapat birthday gift dari miyen dan diddy..

PhotobucketPhotobucketSenyum jer bile dapat hadiah gelakguling siap geget tu yang penting..PhotobucketPhotobucket


PhotobucketPhotobucketSesi Test Baju (birthday gift from miyen and diddy)..PhotobucketPhotobucket

Kira bagus Photobucketjugak fikiran miyen dgn diddy..B4 this diorg asyik beli mainan jer..buat semak jer kakak ipar diaPhotobucket..kali ni diorg bagi baju..so mama tak yah nak nak beli baju jalan aiman sangat..gelakgulingwakakakaka..
PhotobucketPhotobucketYang Ni plak birthday gift dari mama tuk aiman..PhotobucketPhotobucket

Gitar betul niPhotobucket Photobucket..bukan toy yerPhotobucket..sebab dia ni ada darah seni Photobucket..sibuk main gitar papa dia yang besar bukan saiz diaPhotobucket..so mama dia carikan saiz for kid..nanti gi sekolah yamahalove ..belajar rerajin tau..ihikhik hehehe..last skali cite pasal anak angkat saya (Balqis)..dah besar dah dia nilove ..sekarang ni rajin plak datang mama angkat dia..tengok la gambar dia ni.rindu.happy jer..makan malam plak kat saya..cian tgk dia kurusPhotobucket..

PhotobucketPhotobucketCute kanPhotobucket tapi kurus sgtsedih..PhotobucketPhotobucket

tu jer cite post kali ni..nanti Photobucketdate blog..Photobucket tata Photobucketsemua.. next timePhotobucket..adios amigos..Huhu..
www.tips-fb.com

0 comments on "Tragedi October"