Thursday, November 19, 2009

Happy 5th Anniversary..!!!

Posted by Cinta Hatiku at 9:20 AM 4 comments
Sesungguhnye saya la org yg paling bahagia pada hari ini..ihikhikhehehe..nak tau kenapePhotobucket semua ni sebab hari ni adalah hari ulang tahun perkahwinan sy dgn cik abg tersayang..hurm..Alhamdulillah..dah masuk tahun kitorg ni mendirikan rumahtangga love..as usual..sy tengah pikir ni Photobucket..apekah kejutan yg sy akan dapat Photobucket..hahahagelakguling demanding tul..anyway..my gift from hubby dah dpt pungjelir..cik abg ni belikan last weekend Photobucket..mahal pun tak la mahal..murah pun tak la murah Photobucket jejak gak 4 ratus..ihikhikekekeke..sy nye hadiah..tunggu dilain posting..gelakgulinghahaha Photobucket nak say something kat cik abg tersayang..walaupun dah ckp..ihikhikhehehe

Photobucket B..TERIMA KASIH YE SEBAB BELIKAN CAMERA TUK AYANG Photobucket
Photobucket LOVE YOU SO MUCH DEAR Photobucket


PhotobucketNi la gambar camera nyer..buy 1 free 2..ihikhikekeke..Photobucket

so..hari ni tak tahu ape plan cik abg ni..coz every year ada jer kejutan yng dibuat..tapi yg kelakar nye setiap kejutan mesti di spoil kan oleh bini dia sendiri..gelakgulinghahaha..mane taknye..dah tau org nak wat kejutan..tak payah la sibuk tanye kan..just wait and see what gonna happen..tp sy ni..jenis gelojoh siul hehehe Photobucket..sendiri mau ingat la Photobucket..bukan ape..excited sangat..sampai tak henti tanye..sampai cik abg ni geram jer dgn wife dia yg cute and kepoh ckit niePhotobucket....nasib kat tempat awam..kalau tak dah di wresling nye time tu gak..gelakguling hahahaha..jadi kesimpulannya..arie ni..sy nak tutup mulut diam ni tanpe bertanya ape² Photobucket ..and last wish to my hubby and myself..


Happy th Anniversary
PhotobucketPhotobucket Moga Hubungan ini Berkekalan Hingga Hujung Nyawa..Amin. PhotobucketPhotobucket
www.tips-fb.com

Thursday, November 12, 2009

Happy Bithday to Putri Julita..!!

Posted by Cinta Hatiku at 2:17 PM 1 comments

PhotobucketBirthday CakePhotobucket..nyum nyum nyumPhotobucket..Photobucket

monday arie tu Photobucket celebrate birthday puteri julita (panggilan meimei atau cinta) ..memalu gitu bile sy nak amik gambar..all this picture dah upload kat facebook..ihikhikhehehe..happy jer tgk birthday girl..ye la birthday dia kan..she call me ibu..hubby nye family semua panggil me ibuihikhik..coz B4 i marry to my beloved husbandPhotobucket..diorg panggil hubby ..PhotobucketayahPhotobucket..hmm..jadinye sy ada dua panggilan la..mama for aiman and mia..and ibu for my sister in law punye anakPhotobucket..on that day..sy tak beli pape pun..sebab memula diorg kata buat arie selasa..pastu tukar hari isnin plak..so just bg dia 1 envelope wit money inside..ihikhikekeke..bagus tuk menabung Photobucket..


PhotobucketSweet girl..ada sayap lagi tau..ihikhikekekePhotobucket


Photobucketoperasi peluk memeluk..Photobucket


Photobucketopen birthday presents..Photobucket

Photobucketmia plak berkepak..ihikhikekeke..pinjam kejap dr birthday girlPhotobucket

bile tengok semua picture dlm blog dgn dlm facebook..sy jadi sedihPhotobucket..mane tak nye..amik semua pakai ..tau la 2mpix jer..quality hampeh..bile la hubby nak beli camera baru tuk sy nie..lama dah tunggu..bulu ketaik pun makin panjang kalau tak dicukur..gelakgulingtakpe la..take your time yer sayanglove..dah cukup duit beli Canon dSLR EOS 7D..gelakgulinghahahaha..demand tul..mane la cik abg tak beli² sampai skrgPhotobucket..ehPhotobucket.. Canon dSLR EOS7D tu ganti my Photobucket videocam and my camera yg telah hancur tu yer..ihikhikhehehehe..hah..sebut pasal canon dSLR EOS 7D ni..lupa plak nak Photobucketdate kat wishlist nye item..ihikhikekekeke...Photobucket la nanti Photobucketdate lagi..
www.tips-fb.com