Wednesday, January 18, 2012

Kisah Aiman Yang Sentiasa Tak Kesah

Posted by Cinta Hatiku at 5:30 PM 0 comments
Assalamualaikum semua
walaupun agak Photobucket terlewat tp nak date gak
harini nak date story tentang aiman
lain hari darwisy nye story pulak
tak lupa Photobucketlittle princess
kang majuk plak anak dara tu
kalau takde story pasal dia
ceh..ayat mcm mia baca blog mama
ada la beberape picture Photobucket
yang bleh di Photobucket tayangkan
nak cerita sesatu tak larat Photobucket
tengok gambar jer la yer

aiman on graduation day
Photobucket12/11/2011Photobucket

on graduation day Photobucket with little sister
Photobucketmode : bermanja gituPhotobucket

aiman dehydrate
Photobucketmode : cuti sekolah yg tak seronokPhotobucket

Orentation DayPhotobucket Murid Darjah 1
Photobucketmode : excited..darwisy pun turut joinPhotobucket

masa perhimpunan
Photobucketmode : tekun ker mendengar tuPhotobucket

menunggu van sekolah untuk ke sekolah agama
Photobucketmode : penat bebenor aih..Photobucket

banyak lagiPhotobucket aksi si bujang sorg ni
tak terlarat aih Photobucketnak story mory
so Photobucket show off gambar jer laa
at least Photobucket ada gak nak di isi Photobucket kat blog ni kan
dari takde
ada masa nanti date lagi
Photobucket
to be continue dengan story lain plak

Photobucket : letih sesangat lately..dengan urat saraf yg sakit dan tangan yg suka kebas kebas bila menjelang pagi hari..mcm nak gi spa jer
www.tips-fb.com

Monday, January 16, 2012

Our Newborn Little Rascal

Posted by Cinta Hatiku at 2:43 PM 2 comments
Hai
Assalamualaikum semua..
lama tak date blog
mcm chipsmore kan
last date pun 19/11/2011
harapan nak keluarkan baby pada 20/11/2011
tapi terkeluar plak pada 21/11/2011
bleh plak ter ter ek
so Photobucket first entri Photobucketditahun baru ni Photobucket
khas tuk our newborn little rascal
newborn Photobucket lagi ker
Photobucket
dah nak masuk Photobucket bulan pun this coming 21st JanuaryPhotobucket
muka pun dah mulat
Photobucket
ape² Photobucket jer la
jom tengok picture Photobucket
yang sempat di Photobucket snap lepas Photobucket jam lebih dilahirkan

PhotobucketOur Newborn Little RascalPhotobucket

Nama : Darwisy Hidayatullah
Maksud :Yang Warak, Hidayah Dari Allah
Tarikh Lahir : 21/11/2011
Masa Lahir : 11:20malam
Berat : 2.53kg
Tempoh Kandungan : 35 Minggu
Tempat Lahir : Hospital Ampang
Photobucketsebut nama darwisy bebetul yer..takde she she yerPhotobucket

After born
Photobucketdate on 22/11/2011 time 2:30amPhotobucket

Day 4
Photobucketmcm APEK daa..hidung mancung tak ingatPhotobucket

Day 10
Photobucketmuka dah start kecutPhotobucket

Day 15
PhotobucketDah Start Bulat BalikPhotobucket

Photobucket
ala tomei² boboyot ni kan
nanti date lagi picture budak boboyot ni eh..
dan nak storyPhotobucket ape ke betik yang berlaku
masa dia nak lahir


Photobucket : syukur sesangat mama dan baby selamat ..terima kasih pada yang mendoakan
www.tips-fb.com