Saturday, January 16, 2010

Nak Penyepak Leh Kenalan

Posted by Cinta Hatiku at 10:25 AM
Semalam dinner kat KLGCC with mother in law, Jane my sister In Law and Haidar Iskandar my nephew ..cik abg sibuk sgt berkerja...VVIP ramai..masa saya datang Rafidah Aziz baru jer nak balik pastu harini sibuk SMS kat adik bradik nak jemput wedding day adik iparihikhik..Maaf yer pada yang tak dijemput..sebab wedding adik ipar..so takleh la memandai jemput semua orgjelir..Dalam Sibuk hantar SMS..terperasan satu contact kat bawah Photobucket ni dalam Handphone No 019 saya..aduhai sabo jer laihikhik..Ni mesti Kes Cik abg yang buat macam mane saya tahu


Nak Penyepak Leh Kenalan

Cite rindu ni berape bulan yang lalu..before this saya terima message dan phone call dr hamba Allah niketuk jari..sibuk nak berkenalanPhotobucket..mane dia dpt no saya pun tak pastisigh after 1 call saya takmo la layan agi..tapi keep callingketuk jari..tension tul..yang heran tu dia tau sapa nama sayaPhotobucket..kesudahan nyer saya inform kat cik abg after balik keje..bayangkan satu hari dok call ajer lebih dr 10 missed call saya terima..after inform tu..handphone terus saya suruh cik abg pegang...rupanye cik abg telah remark nama hamba Allah ni..jadi la mcm di atas..kalau nak tahu..saya ni jenis tak suka org ngurat..dgn cik abg ni tak tau la camne..rasa saya kot ngorat dia kotgelakguling..takde la..dia ngorat saya tp bercara love..kekadang terpikir plak..diorg ni Ngorat tak tgk orang agaknyemerajuk...Org dah beranak pinak..dah jadi nenek pun sekarang ni..pun nak ngoratPhotobucket..saya ni kalau bleh gi jenjalan mesti nak ada anak dan suami disisi..bior orang tahu saya ni isteri dan ibu kepada 2 org anakgelakguling..so takde la kena ngorat..paling tak suka masa balik dr keje..ada satu rumah bujang tu..mcm tetau jer bile time saya balik keje..arrgg tension dibuatnye..

So..pada lelaki yg membujang tu..tengok² la kiri kanan ckit bile nak ngorat tu..pompuan yang single banyak oitt kat luar sanagelakguling..

www.tips-fb.com

3 comments on "Nak Penyepak Leh Kenalan"

A.I on January 18, 2010 at 11:42 AM said...

kan? kita lagi bangga kalau org tau dah berlaki, anak dah bersepah-sepah! giler sakai jantan2 skang ni. bini org lagi berselera sorang nk ngorat. sian kat anak daras...(apakah??) ;P

Cinta Hatiku on January 19, 2010 at 4:57 PM said...

tu la pasal kan..

Dak Wan on January 20, 2010 at 6:37 PM said...

Dorang tak tau ah tu..... Kalau tahu maybe tak kaco, kalau kaco gak memang nak pendek umur laa tu. Hehehe