Thursday, February 16, 2012

Rajin Adik Rajin.. Rajin La Belajar

Posted by Cinta Hatiku at 11:11 PM 0 comments
Assalamualaikum Photobucket semua
Photobucket sebab sudi baca Photobucketblog saya
yg tak mendatangkan faedah untuk anda kan
pada anda Photobucket yang tak jemu² menjenguk Photobucket
mcm anda yang tengah baca ni
PhotobucketU laaa..
Photobucket
so entri Photobucketkali ni
nak story pasal Photobucketgadis genit saya
tapi story melalu Photobucket picture jer
letih la nak date pepanjang
korang yang baca Photobucket pun letih kan
so kite tgk aje gambar..
masa ni my little princess tgh meroyan Photobucket
akibat tak dpt tengok Photobucket TV
disney junior channel
bile amukkan tidak dapat di control
ipad la jadi Photobucket mangsa
bukan mangsa ape pun
mangsa rebutan Photobucket jer
Photobucket la tu kan
jom Photobucket
kite tengok picture Photobucket siapa yg menang
Photobucket

tekun Photobucket tul belajar

chomey nah Photobucket siap nak buat Photobucketpeace lagi

babat berlipat Photobucket tak hingat

Photobucket
tu jer
kisah si chomey Photobucket genit saya
ada masa nanti saya date lagi
Photobucket


Photobucket : cepat nah anak² membesar terasa diri dah tua la plak
www.tips-fb.com

Wednesday, February 15, 2012

Ngidam La Sangat..

Posted by Cinta Hatiku at 8:13 PM 0 comments
Photobucket
AssalamualaikumPhotobucket
bertemu Photobucketkembali di episode kalini
episode mengidam Photobucket
mengalahkan Photobucketorg mengandungPhotobucket
kalau korang nak tahu
saya manusia yg amat la Photobucket susah tuk minum susu
muntah belahak la kalau minum Photobucket
so semalam selasa
my Photobucket cinta Photobucket off day cam biasa
kitorg gi shopping Photobucket barang dapur kat TESCO
masa on the way balik lepas shopping tu
dah nak dekat dgn Photobucketrumah tu
saya ckp dgn my Photobucket cinta Photobucket
teringin la Photobucketnak minum susu
dan dan la my Photobucket cinta Photobucket
U-turn pastu ke GIANT dekat PANDAN KAPITAL
semata mata nak belikan susu
cuba mintak Photobucket teh tarik ker..teh o ais ker Photobucket
confirm dia Photobucket ckp nak cr penyakit Photobucket
tapi memang Photobucketbetul pun
kalau saya minum teh confirm kembung malam
dan darwisy pun join skali

Photobucket hahPhotobucket ni la rupanya Photobucket

ape kata Photobucket saya tentang susu ini
sedap takPhotobucket
jawapan nye PhotobucketBOLEH LAAAAPhotobucket
en suami kata..
susu brand Marigold HL Photobucket la susu terbaik tau
ayat motivasi tu namanye Photobucket
motif nak suruh Photobucket minum lagi
dapat la secawan saya teguk
perisa Photobucketstrawberry tu
kalau bukan perisa Photobucketstrawberry
takde nya en suami nak U-turn balik g GIANT
sebab kat rumah saya ada fresh milk biasa..
takde susu perisa Photobucketstrawberry
dan kalau fresh milk biasa
confirm muntah bile saya telan seteguk
Photobucket
sebab tu badan saya camtu jer kan Photobucket
kata cinta Photobucket saya lagi
Photobuckettu la tak minum susu.. tulang pun rapuhPhotobucket
sabo Photobucketje kan
Photobucket la nanti Photobucketdate lagi
cerita Photobucket pasal Photobucketngidam benda lain plak
skrg ni nak siapkan sidai Photobucket jemuran

Photobucket


Photobucket : sekarang ni asyik nak makan jer Photobucket ..mungkin sebab BF kotPhotobucket..
www.tips-fb.com