Wednesday, August 12, 2009

Wishlist

Posted by Cinta Hatiku at 11:17 PM
Bile dah keje ni Photobucketmacam nak buat wishlist..ihikhikye la..dah pegang Photobucketduit sendiri..actually banyak gak PhotobucketbarangPhotobucket yang disenarai hitamkansengihnampakgigi..dan ada gak yang dah dapatPhotobucketsebelum kerja lagiPhotobucket..start arie ni nak list kan my wishlist..bile dah banyakPhotobucketbaru la nak letakkan kat sidebarihikhik..

Photobucket buat masa sekarang ni fikir..barang dah dapat macamPhotobucket PSP..tu pun pasal menang contestrindu buat advertisment..ihikhikdapat tempat yang ke brape belas pun dah tak hingat..adusdah lama lagi pun..masa bulan 2Photobucket..tak reti main pungelakguling..sajer wat wishlistjelir..bleh bagi kat anak bujangPhotobucket ni main..Photobucketmain game boy pun setakat main game yang bodoh² jer..adusaduhaiPhotobucket sian tul kat mama citomei niputuscinte..hmm..nanti kalau dah siap wishlist tuPhotobucket baru Photobucketdate kat blog..sekarang ni dah ngantokPhotobucketPhotobucketletih sesangat..walaupun amik cuti sebab aiman demam panasPhotobucket..Photobucket lah..daaaPhotobucket
www.tips-fb.com

0 comments on "Wishlist"