Monday, August 17, 2009

Hari yang paling malang..!!

Posted by Cinta Hatiku at 9:42 PM
Tension gilertensionarie nie..mane taknye..pagi tadi masa nk g keje miss 1 trainsedih..disebabkan kepandaian student UKM yg memasukkan wang kertas polymer RM5 kedalam mesin tuk beli tiket..Photobucket nak marah pun tak leh..sebab dipagi hari kan..muka kena ceria..Photobucketwalaupun tension japPhotobucket pas part 1..part 2 plak menyusul..dah sampai station seputeh..lagi 1 station je sampai midvalley leh plak stop japPhotobucketpastu ada la sorg mangkuk ayun nie..tetiba je makin rapat..aduspastu pegang tiang dan makin dekat..fikirpe ke hal nye..pastu dok nyanyi²..suara kalau merdu takpe..tumbukpastu bernafas sampai dekat dengan belakang telingagigil..pe halketukmeje..oittPhotobucketaku ni bini org tau takPhotobucketada dua anak..marah(*^&%&&@&@^$@#$%marahbodoh ke bangang Photobucket adui..dah tak leh control dah..pokpok..japPhotobucket jap Photobucketnak release jap..ihikhikhehehehe...

lepas abis part 3 yang haram kejadah tu.. Photobucket sy pun sampai kat opis..walaupun tension..nangihpastu time balik plak..singgah la carrefour..beli barang² nak masak spagheti..sebab arie ni puasa..so, teringin plak nak makanPhotobucketspagheti..ni part 4 plak..masa turun kat station midvalley punye la ramai gilerrPhotobucket..amik la tempat tu beratur..bile train sampai..penuh gile..tak dapat naik..so terpaksa tunggu next train..train ke-2 sampai..mak enon mane tahmerajuk konon pakai kasut tumit kelas la..org que dia leh bertolak-tolak..tetiba je datang dari arah mana tah..fikir memijak kakiku yang sebelum ni..dah pernah kena pijak gak dengan orang lain semasa naiki train..skema tul ayat ...PhotobucketarrggggnangihtolongggPhotobucket

Nak tau ape jadi pastuPhotobucket..ape lagi..terus amik sandle..sumbat kat mulut mak bedah tu..eh silap..mak enon..ihikhikhehehehe..cam ye ye jer kan..nak wat camtu..rindu..tapi kalau leh buat best gakmenari..gelakguling..saat itu gak la..terus menyendiri kat sebelah tiang..sambil mengesat kaki dengan tisu..sebab berdarahPhotobucket..seksa rasanye..pedih dijiwa ni putuscinte..pastu miss lagi 2 train sebab tak berani nak dekat dengan orang² yang tak bertanggungjawapPhotobucket Photobucket

akhirnya..dengan kebijaksanaan diri nie..Photobucket Photobucket terus bertukar ke train yang nak ke KL sentral..pastu naik dari KL sentral ke Bandar Tasik Selatan..Photobucket walaupun perjalanan nye mcm U turn..tapi tak kisah..sebab dari KL sentral dapat duduk..sampai midvalley org semua berebut² gak mcm sebelum ni..tapi lewat la sampai Photobucket..sampai Photobucket tepat jam 9mlm..masak² kul 9:30 makan..sengihnampakgigi

Hari ni la dalam sejarah..hari yang Malang..sedih kay la nak tdoPhotobucketPhotobucketada cite Photobucketdate lagi..last but not least..enjoy Photobucket ni..yang pakai bg hitam dgn snowcap tu la cinta hatiku.rinduheheheihikhik yang nyanyi tu Dr Yang..nyanyi pun nak sembunyijelirgelakguling daaa Photobucket


www.tips-fb.com

0 comments on "Hari yang paling malang..!!"