Saturday, August 29, 2009

Ragam orang berpuasa..

Posted by Cinta Hatiku at 8:37 PM
banyak tul karena aiman arie ni Photobucket..time sahur takmo makan nasi Photobucket..nak makan koko crunch ajer..pastu dengan 2 biji telur separuh masak Photobucket..bile dah petang kul 6..tetiba Photobucket

Aiman : Mama.. nak air..( Photobucket sambil bukak peti sejuk)
Mama : Sabar la..xpasti lagi 1 1/2 jam jer lagi..(muka tension ni Photobucket bile part dia mintak air)
Papa : takbole abang kan puasa..(sambil pegang tangan aiman yang nak amik air)
Aiman : Eh..!! mane boleh macam ni merajuk (dengan kening yang berkerut)
Mama : Ape plak tak bleh..abang kan puasa..sighdah gi depan..

Hah..!! tu la kerja dia Photobucket..pastu menu berbuka puasa request nak makan maggie..actually dr awal puasa dia dah request Photobucket mama dia sajer buat² lupa Photobucket ye la..makanan tak berkhasiat..sibuk mintak ketukmeje..last² masakkan gak Photobucket..

PhotobucketPhotobucketMenu hari ni adalah Photobucket cucur udang..Photobucket teringin nak makanPhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucketHubby plak nak mkn Photobucket Udang masak lemak cili api..PhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucketaiman plak sibuk dgn maggie gorengPhotobucketPhotobucket

Photobucket ler..nak mengemas ape yang patut Photobucket..si kecik yang chomey tu tgh PhotobucketPhotobucketsleep..nanti dia bangun tak leh nak mengemas Photobucket..tadi berbuka pun lewat Photobucket time tu la dia nak ..lain kali Photobucketdate lagi..walaupun Photobucketdate blog Photobucket dengan cite² yang mengarut..gelakguling..tata Photobucket enjoy Photobucket fasting love
www.tips-fb.com

0 comments on "Ragam orang berpuasa.."