Saturday, August 15, 2009

Happy Birthday To My Sister "Manja"!!

Posted by Cinta Hatiku at 4:18 PM
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Sepatut nye posting semalam..sebab birthday nye semalam..ihikhikdisebabkan keletihan yang teramat sangat..dan kegeraman yang melanda dijiwa..tension..bukan ape, semalam saje lah try gi keje ikut laluan lain Photobucket dari pandan jaya ke bandar tasik selatan..pastu terus tukar komuter..masa gi tu alhamdulilah..berjalan dengan lancar..tapi masa balik tu Photobucket isk Photobucket geram giler..nangihada ke ada sorang ni..badan dah ler gemok tak ingatmerajuk sedap jer pijak kaki..yg kite dah ckp dgn dia pun dia leh wat tak rasa plak pijak kaki kite..nangihtension tulPhotobucket kejam tul itu org..

Dah ler..tak mo cite pasal itu org lagiPhotobucketbikin hati banyak sakit wooPhotobucketekekekekeihikhikni nak cite pasal my sister plak..semalam birthday dia..sempat la wish by sms..tadi plak sempat la ngajar dia cecara nak ber chating melalui PhotobucketYahoo MessengerPhotobucket..ihikhikbleh la kitorg chat pasni..takpayah ler nak sms lagi..nak Photobucketvoice chatPhotobucket pun leh kanPhotobucket janet kanPhotobucketheheheheihikhik..Sempena birthday dia semalam nak wish la kat dia..

PhotobucketPhotobucketHappy Birthday To YouPhotobucketmoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..AMIN...PhotobucketPhotobucket

Tiup Lilin patsengihnampakgigi..Gambar Photobucketni snap Photobucket masa last year..gelakguling baru arie ni nak postinggelakguling jangan marah yerrPhotobucketdisebab kan my sis ni baru berjinak² dengan internet..dan baru arie ni dia tengok my blogPhotobucket..so nak ucapkan Photobucketthank youPhotobucket la..sebab sudi baca blog kite yang tak seberape niPhotobucketheheheheihikhikluv you sis manjalove
www.tips-fb.com

2 comments on "Happy Birthday To My Sister "Manja"!!"

Fiza on August 16, 2009 at 3:40 PM said...

comelnye gambar kucing ni! you've got a pretty blog. suka tgk.

Cinta Hatiku on August 17, 2009 at 10:48 PM said...

tq..tq..hehehehe