Friday, August 21, 2009

Kena Marah..Isk Isk Isk..!!

Posted by Cinta Hatiku at 3:01 PM
arie tu kena marah dengan hubby..sedihactually bukan marah pun..dia bitau jer..Photobucketsemua tu pasal Photobucket yang diletakkan dalam post blog kemarin..dia ckp amik Photobucket yang Photobucket lain..yang Photobucket ni memalukan..sebab main sumbang mambang..ihikhik..pastu bitau diaPhotobucket..mane la tau yg tu sumbang ke tak..gelakguling

disebabkan owang tu dah bebel so terpaksa la search yang lain nye Photobucket..tapi kan mcm same jer..Photobucket ada 2 lagi Photobucket tak tau mana satu..yang satu tu Photobucket dia yang nyanyi love..


PhotobucketPhotobucketcinta hatikuPhotobucketPhotobucket



PhotobucketPhotobucketaik..main sorok² plakPhotobucketPhotobucket
www.tips-fb.com

0 comments on "Kena Marah..Isk Isk Isk..!!"