Tuesday, August 11, 2009

3 ekor baby meow

Posted by Cinta Hatiku at 8:05 PM
Last saturday gi Photobucket acu Photobucket(adik ipar yang bongsu) rupanye dia baru dapat 3 ekor meow Photobucket yang Photobucketcute miyutPhotobucket..tah sape tah buang anakketukmejekat belakang Photobucket..heheheheihikhikanak Photobucket ler..comei giler..kacuk Photobucketparsi..Tgk la tuPhotobucket..nama nye tiger..snapPhotobucketgambar tiger pun gegar..almaklum la..camera Photobucket..Photobucketcamera yang gi anto service kat KLCC tu tak jadi nak suruh betulkanPhotobucketsbb nak betulkan dia charge RM600++ baik beli baru teruss..nangihmenci tull..

yang niPhotobucketplak tah la..ihikhiktak ingat plak namanye ape..gelakgulingcute kan..geram tulPhotobucket..rasa nak picit picit jerPhotobucket
yang last niPhotobucket kalau tak silap nama nye pooh..sengihnampakgigikalau silap pun ada aku kesah??gelakgulingsian tul pooh ni..gigil mcm kena cekik jer dgn jas..kejam tul jas nimerajukyang lagi cute..bile tengok 3 ekor Photobucketni..menyusuPhotobucket..pandai plak tu bile si jas nak bg susu diorg ni mengejar..Photobucketcute gile..
www.tips-fb.com

0 comments on "3 ekor baby meow"