Friday, August 21, 2009

Selamat Berpuasa..!!

Posted by Cinta Hatiku at 4:38 PM
cepat jer kan masa berlalu..ihikhik dah setahun lebih blogging..Photobucket..tup tup dah masuk bulan ..mcm last year pregnant time bulan puasa..agak letih ckit Photobucket tapi tu semua dugaan..supaya kite jadi insan yang lebih sempurna..tul takPhotobucket..arie ni dah start Photobucketterawih dan sahurPhotobucket..tapi suasana kali ni lain ckit..sebab tambah lagi sorang ahli dalam keluargaPhotobucket..mesti mia heran pesal la semua bangun awal kul 4 pagi makan nasi..heheheihikhik

this year nak didik aiman puasaPhotobucket..tapi bukan fully pun..memula start dgn takleh makan tapi leh minum Photobucket kalau mintak ler..kalau dia leh tahan..baru leh didik puasa penuh..ye la..next year mest nak dia puasa penuh..mcm mama dia masak kecik dulu..age 5 years dah leh puasa..walaupun ada la berape hari ponteng Photobucket..masuk 6 tahun dah puasa penuhmalu..malam ni lum tahu lagi nak masak ape tuk sahur..tekak pun tengah sakit Photobucket demam tak kurang lagi..tapi takpe..menu mlm ni leh difikirkan kemudian..

Photobucket

pada U all semua..jangan tak puasa tau..Photobucket dan satu lagi..Photobucket jangan lupa sahur..
www.tips-fb.com

2 comments on "Selamat Berpuasa..!!"

NUNaini ۞ on August 22, 2009 at 5:40 PM said...

slmt berpuasa & berbuker sis!
mwah mwah...

Cinta Hatiku on August 22, 2009 at 10:51 PM said...

selamat berpuasa dan berbuka gak NuN..