Friday, August 28, 2009

Si comel aiman berpuasa..

Posted by Cinta Hatiku at 12:28 AM
aduhai..adusgeram ada..kesian pun ada..tak tau nak gambarkan la..Photobucket almaklumlah..baru tahun ni si aiman puasa..ikut kan kalau age si aiman ni baru 3 tahun 10 bulan..tak digalakkan berpuasa..Photobucket tapi mama aiman ni..nak train aiman awal²..so tahun depan tak la susah..Photobucket

letih gak Photobucket nak train si aiman ni Photobucket..mika ni jenis belum tau ape²..so banyak la ragam dan karenahnye Photobucket..tapi takpe semua tu jadi pengajaran supaya kite jadi insan yang lebih Photobucket sempurna dalam mendidik anaklove..

dah 6 hari berpuasa..Photobucketbagi aiman plak baru 4 hari puasa penuh..2 hari pertama si aiman buka puasa lepas azan asar.. gelakguling ..ye la ckp dgn dia lepas azan leh makan..tapi bukan azan asar..silap dengar kotbanyakckpatau bebuat tak dgrPhotobucket

tapi takpe sekarang ni dia dah tau dah..di siang Photobucket hari takleh makan..malam baru leh makan..yang penting niat puasa tu..Photobucket cute gile bile dengar dia baca niat puasa Photobucket..sy la yang ngajar si aiman ni niat dan tertib berpuasa..malu

time sahur tak susah nak bangun dari tdo Photobucket..dah bangun terus gi meja makan..time nak makan la leceh ckit..tah sejak bile memilih makanan tahadus pas makan nasi..makan koko crunch plak dengan susu segar..pastu minum lagi segelas susu..tu cite time sahurPhotobucket..blum cite time bukak..dah tak sesabar nak minum..ihikhik

Photobuckettengok la..hari ke tiga puasaPhotobucket..dah tak larat dah tu..Photobucket


Photobucketbaca doa buka puasa dan doa makan..bersungguh²Photobucket

Photobucketkurma safia bertangkai..brand yusuf taiyoobPhotobucket

Photobucketsaya suka brand ni..Photobucket tak terlalu manisPhotobucket
www.tips-fb.com

1 comments on "Si comel aiman berpuasa.."

NUNaini ۞ on August 28, 2009 at 8:59 PM said...

cayalah aiman pose penuh 4 hari tuuu...
celet sket ngn aunty meh...
akekeke...