Saturday, February 26, 2011

Terima Kasih Cinta

Posted by Cinta Hatiku at 11:45 AM
Assalamualaikum semua
alhamdulillah mia skrg dah pulih sepenuhnya
khamis 24hb haritu bawak pi check
doktor dah check mata mia
semuanye
tapi kena dtg lagi next year
doktor ckp alang² dah jd pesakit
kat klinik pakar mata ni..
kasi check power skali
nak tengok rabun ke tak
katanye bebudak skrg banyak yg rabun
bleh plak gitu
takpe la janji anakku sihat
tapi entri kali ni bukan nak story pasal mia
nak cite pasal valentine arie tu..
saya dapat hadiah dr En suami..
kejutan yg tak diduga..
coz kami mane pernah celebrate valentine
semua ni kebetulan..
coz planing nak ke genting kan on friday..
tapi disebabkan mia admitted
lepas discharge br cik abg bg
yang kelakarnye..dia suruh saya check email
saya ckp nanti..disuruh gak cecepat..
dalam masa yg sama
dia dah letak bungkusan kat bawah ni dekat PC

bile tengok cam naktergelak pun ada..
cara dia memang camni
suka bagi kejutan
dan wife dia plak suka spoil kan kejutan
ye la saya ni suka merancang
nak pi memane pun mesti rancang dulu
prepare la nak bawak ape..takut tertinggal..
en suami kata banyak makan semut tu la jadinye..
cam bebaru ni..en suami cuti panjang..
bangun je pagi tetiba dia kata siap la..
bawak baju skali..dengan khemah
mengelupur saya packing..
khemah camping yg sepatutnye di bawak ..
saya bawak khemah mainan aiman
tp still leh duduk dlm khemah tu.
even nak salin baju pun bleh
cuma nak bebaring hanya aiman dan mia jer la
kekadang bile pikir balik nak tergelak
so berbalik pada hadiah tadi..
jom kite tengok ape isi dalam dia



































tarra

Rosewater - Crabtree & Everlyn

kalau korang nak tau
Crabtree ada butik kat KLCC
sogo pun ada kot..
harga tak pasti laa..tp bleh dikatakan mahal la jugak
dulu pernah gak ngecek nak satu rosewater
coz selalu dpt free giftcrabtree..
sebab tu kot en suami belikan
before this pernah guna lavender dengan La Source
gile sedap bau dia..
so after this nak beli La Source
product ni sangat bagus..tgk je la talc-free tu
lepas dpt hadiah ni punya la syok gilos
senyum lebar cik bini..
sampai la harini still senyum lebar


: terima kasih cinta..untuk segalanya..cayang kamu..nampak gayanye kena pikir ape hadiah nak bagi untuk Hari Saya Sayang Awak a.k.a i Love You Day
www.tips-fb.com

0 comments on "Terima Kasih Cinta"