Monday, February 28, 2011

Istana Bambu

Posted by Cinta Hatiku at 3:31 PM
Assalamualaikum semua
boring sungguh harini
so, entri harini nak ajak jalan² cari makan
sebab harini ni mood nak makan jer
tengok ape pun sedap
so entri hari ni jom jalan² cari makan di
ISTANA BAMBU
location highway MRR2
dari Ampang kena U-turn
kat Taman Sri Ukay
bebetul sebelum simpang lebuh raya DUKE
kalau korang nak tahu
kat cni best ckit
bukan setakat makanan sesedap
suasana plak agak romantik dan tenang gitu
jom kite tengok picture yg saya sempat snap

gambar malam la katakan

siakap kerabu mangga my fav..mantop

yang ni pun cun meletop
ketam masak telur masin

Daging Sziling..pilihan en suami

Asparagos Goreng Gajus

ni wajib ada..tomyam seafood

pada sesiapa yang dah kecur air liur tu
ape lagi ..ajak la laki ke bini ke kengkawan ke
ke ISTANA BAMBU
kalau korang nak gi cni kena la pegi dalam -org
sebab kuantiti small dia punya la banyak
dan dinasihatkan korang order small size jer
saya makan menu kat atas semua small size
kire kitorg makan org la..
sebab aiman nye portion cam org dewasa

: bile la den nak poie laie..den bekonan dengan siakap kerabu mangga..skrg ni en suami dah start sibuk tuk MMO 2011Malaysia Maybank Open 2011 busy memanjang la dio

www.tips-fb.com

0 comments on "Istana Bambu"