Tuesday, December 15, 2009

BALAS DENDAM

Posted by Cinta Hatiku at 6:31 PM
topik tak match langsung dgn cite..sebenarnye nk cite pasal last week..hmm..tak best tul merajukbile gi shopping without cik abg putuscinte ..sebabnye..takleh nak test..last² baju yg dibeli bukan saiz yg sepatutnye Photobucket..nak tau kenape jadi mcm tu Photobucket

Photobucket
payah tul nak cite ni

Cite dia mcm ni..Photobucket masa arie ahad arie tu Photobucket..melayan karena si chomey aiman Photobucket..bawak la aiman dan mia gi Jasco maluri..dengan tujuan..jenjalan ajer ihikhik..lepas bawak si aiman ni makan kat ..kaki terus jer melangkah ke bahagian baju jelir ..memula lalu ajer..sambil belek²..takde pun yang berkenan..pastu terus ke bahagian ..tengok punye tengok..ada la berkenan kat satu ni..tinggi bleh tahan..pakai pun sedap jer..tp color pulak tinggal color oren ajer sedih..tebiat sungguh nak pakai color oren..tp cantik rindu..aiman ckp pun cantik..pandai tul bodek mama dia... Photobucket tapi last² tak beli..sebab pikir² mane la ada baju color oren..terus letak kasut tu balik..dan jalan jejauh..meninggalkan kasut tu Photobucket..makin lama makin jauh nangih..

cam dah lari dr topik ajer Photobucket hahahahagelakguling..Photobucket sambung cite balik..pastu dah tak tau hala tuju..teruskan langkah menuju ke suatu tempat..ramai tul..ketukmeje..aiman la sibuk sgt suruh gi..terpaksa gak gi tempat ni ..dah sampai Photobucket dia leh ckp mama malu Photobucket..nak buang air pun nak ajak masuk skaliPhotobucket..terpaksa la masuk skali..pastu baru gi kat tempat bajuPhotobucket..

Photobucket
tetiba..

mata terpandang satu baju ni Photobucket..berkenan sungguh..harga pun not bad..so tengok saiz..Photobucket la saiz S..sebab memang selalu beli saiz S pun..try la sarung..tgk Photobucket..cuma ada kotor ckit..tukar yang lain..with same size..tapi yang malang nyer..bile sampai ..masa tu nak tunjuk kat cik abg..kali try..mak ai..ketatnye..camner leh jd camtuPhotobucket pelik tul..cam tension gitu Photobucket..dlm tension²..cik abg hulur sesuatu..wahhPhotobucket.. hadiah Photobucket krismas ker ihikhik hehehe..sebenarnye bukan Photobuckethadiah krismas..hubby dapat gift sebab dia beli tuk company dia..mahal tul bebarang dia..sikat jer dah RM55..bedak pun harga rm70 keatas..botol dah la comel Photobucket...ish ish ishPhotobucket..brand ni dibeli tuk VIP guna...korang nak tau ape dlm gift yg cik abg bgPhotobucket dalam dia ada body shower dengan lotion and small teddy bear..
Photobucketni la hadiah Photobucket nyerPhotobucket

Photobucketdia plak lelebihihikhik..Photobucket

selain tu..bulan lepas try productPhotobucket..brand elianto..mesti pernah dgr kan..org kata product ni berunsurkan tumbuh²an rindu..tah la..Photobucket try ajer..cuma satu jer takde dlm gambar kat Photobucket..sebabnyer..dah masukkan dlm peti ais..ye la tuk eye pad..kena la sejuk kan..ihikhikhehehehe

Photobucket product Photobucket i likePhotobucket Photobucket

tu jer cite tuk minggu lepasjelir..sebenarnye banyak cite..tapi malas nak Photobucketdate blog..motifPhotobucket internet lembab mcm siput..nak load gambar pun berejam..so ni jer post tuk kali ni lovepasal baju tu..dah tukar td..size S gak..pelik kan..mungkin label yg S yg tak muat tu..XXS kot..Photobucket lah..ada masa Photobucketdate lagi..Photobucket tata..selamat menyambut Awal muharam..so Photobucket ni..ape AZAM baruPhotobucket..ihikhikhehehe
www.tips-fb.com

0 comments on "BALAS DENDAM"