Thursday, June 17, 2010

Dalam Hati Ada Taman

Posted by Cinta Hatiku at 9:16 AM
Dalam hati ada taman tau ke ayat siapa tu la ayat dalam cite adnan sempitcopy paste la ape lagi ..tapi suka la ayat tuPhotobucket..tu yang copy sebenarnye bukan nak cerita pasal ayat tu pun..nak bercerita pasal 16hb Jun cam biasa la..anniversary couple day kitorg atau saya gelar PhotobucketYou Day bile teringat balik kan mcm kelakar pun ada..before this saya ada ceritakan pasal anniversary ni..tp cerita camne dapat nama Photobucket you Day lom cerita lagi

ingat tak saya cerita kitorg dating makan satay kajang..before that saya dah mencekik dulu kenny rogers tu yang makan satay cucuk..dan on that day tu la kitorg ni declare kekasih hati..saya la jadi kekasih gelap cik abg..cara declare pun romantik..org kata dari mata turun ke hati pastu dari hati jemari menari nari..bukan menari ape ek..menari menaip sms..malu nak ckp..so sms la pembukaan segala galanya..ewah..banyak org ckp takperlu ungkapan cinta..dari hati dan perbuatan kite dah tau seseorg tu sayang kat kite..so kepada kengkawan saya yang baca blog saya ni..kekadang orang lelaki ni tak suka sgt nak luah kan semua..ckit ckit dah la..bagi diorg..tapi kite org pompuan plak cam tak puas gitu..so kaum hawa..jangan la begitu..memang dah kenyataan..lelaki ni jarang tunjukkan kasihnya melalui ayat² cinta ..tul tak kaum adam..muka jer ganas..tapi dalam hati ada taman ..cam En Suami la..muka jer garang..dalam hati ada taman..cinta berbunga lalang..cam semalam plan lain jadi lainlast² makan kat KLCC..

Crabtree & Evelyn

Dapat la saya gift sempena our couple day..Photobucket You Sayang..ceh dapat gift seronok ko ye bedah..ape² thanks yer sayang..again and again..banyak kali ckp thanks pun takpe kan..tak rugi pun..
www.tips-fb.com

2 comments on "Dalam Hati Ada Taman"

Mummy Dasy on June 17, 2010 at 11:18 AM said...

hahaha dpt hadiah berpuluh2 kali ♥u & thanks hehehe...kite pun ske ungkapan dlm hati ada taman tu *ngee*

Cinta Hatiku on June 18, 2010 at 1:04 PM said...

hahaha..sharing is caring..