Wednesday, January 5, 2011

Princess La Kononnyer..

Posted by Cinta Hatiku at 1:20 PM
harini nak story pasal my little girl
skrg ni dah genap tahun bulan
kejap jer budak ketot ni membesar
ketot ni panggilan diberi papa nye
memacam kan
selain ketot ada jugak panggilan lain
dipanggil tobon
maknanyer dempol la
memula masa baru lahir dipanggil cik embun
sebab lahir masa embun turun kot
dah tu dengan gaya rambut yg terpacak
sile rujuk ini untuk melihat rambut terpacak mia

tapi sekarang dah cun dah
pose aksi seksi lagi
bulu mata still maintain
aset penting kononnye
dah tu dah pandai melaram
abis barang makeup mama dia
beg tangan di jenjet
bile ada kesempatan
cam mak datin pegang beg
sesekali pakai sandle mama dia
kemarin cari barang kat econ save
dia plak sibuk nak beli mainan..
belikan la benda alah ni

ada beg ada phone
ada clip rambut
dan frame gambar
gambar tu dia ckp mia..
konon princess la tu
pastu terus melaram
mama nye pun ikat kan rambut dan sepitkan rambut

bile ditanye cantik ker
jawapan yang diberikan..
CANTIKKKKKKK
confident gile
layan kan jer laaa
cuma part ikat rambut dgn clip ni
tak pernah bertahan lama..
kejap jer tah mane pegi getah rambut dia tah

selain tu awek ni kuat merajuk
susah kekadang nak pujuk
perkara paling dia tak suka
bile org dok cium dia
apatah lagi nak suruh dia cium org
even mama dia pun payah la
bunyi je lebih
cium nye tak pun
fav. thing to do
menulis..nyanyi..dan melaram
selain tu menyerak kan barang
kekadang geram pun ada
tapi camne punya geram pun
dicair kan dgn mata budal dia
buat mata dia ala² cam gambar bawah ni

tak jadi nak marah kan
rasa cam nak geget jer
dah tu panggil mama dgn lembut
memang tak jd marah
since mia dah besar ni..
jarang nah dpt ber blogging
tak bg can dia ni..
ada jer..ape² pun..
seronok tengok anak membesar
yg belum ada anak tu bile lagi

p/s : kalau bleh nak anak lelaki perempuan..tapi rezeki lum ada la nak tambah..doa kan ek..moga² rezeki anak ni bertambah..
www.tips-fb.com

1 comments on "Princess La Kononnyer.."

A.I on January 5, 2011 at 4:25 PM said...

budak ketot yg kiut!! (^_^)