Monday, January 10, 2011

Our 6th Anniversary part 2

Posted by Cinta Hatiku at 4:15 PM
Assalamualaikum
huhu lupa plak nak cite
sambungan honeymoon tuk anniversary ke
sibuk date entry pasal Facebook kena tutup
pastu pasal AJL semalam
sampai lupa nak cerita entry yg lelama
duk simpan dlm draft
naik karat dah..
so entri kali ni nak story
sambungan honeymoon part kami
so kite sambung part lepas balik dari singapore
ke rumah ayah di stulang
besok nye terus gerak ke KL
kalau yg lum baca tu leh refer ini
pastu singgah di port dickson
stay malam di regency hotel
actually nk cr hotel lain
ye la kalau gi PD
mesti stay kat hotel seri malaysia
kononnya nak rasa la stay hotel lain plak..
last² pegi ke regency
tak tahu pulak
rupanye regency ni apartment
amik ko cam rumah
ada bilik tido bilik air
cam pergi ramai la plak
dinner malam tu kat
Batu 4, Jalan Pantai, Port Dickson
kat situ ada gerai sate hj samuri
ada mama chop papa grill

berselera anak bujang ni
request nasi lemak oldtown kat ctu

anak dara ni relax jer sebab dah kenyang makan sate

sate untuk mia dan papa
tak lupa jugak lamb chop
tak sempat nak snap sate pun dah nak abis
semua kelaparan
saya tak ingat order ape
pastu balik hotel..
singgah kejap regency private beach
ada restoren kat ctu..
makan lagi


berfacebook sambil tunggu order sampai

bebudak ni plak sibuk main buai

nampak minuman br datang kat meja

cik abg order mee goreng

saya plak pekena blended mocha
selain tu order ice tea dan ABC
pagi tu bangun lambat memasing..
pastu gi breakfast
dan bercanda ditepian pantai

seronok tul anak dara ni
sampai takmo naik
nak golek kat pasir pantai
dah naik kembang jari jemari tu

tak puas kat laut sambung kat pool plak

mamat ni paling seronok
siap suruh beli mainan
nak buat istana pasir lagi
penat mandi terus berkemas
check out time
selang berape hari baru la
pekena romantik dinner
kat tony romans
bleh tahan harga kat cni
cik abg nak pekena ribs sesangat


ribs termahal yg pernah cik abg bedal
harga RM60+
saya order murah jerr

1/2 chicken ni share dengan aiman
harga 29.90 kot
tak ingat la plak brape harga dia
sebab harga ribs tu
dah menganggu fikiran cik bini
tapi ape² pun puas berjalan
thank you yer en suami..
sebab tahun 2009 nyer anniversary
takde gi memane
kire balas dendam la kononnye
tahun 2011 plak
nak kemane yer en suami
hahaha 2011 baru masuk january
dah tanye anniversary nak kemana
ye la kalau tak bazir jer passport dibuat

tengok la mongel jer muka budak ni

yang ni plak seketul
hahaha
bile la nak gi jalan lagi yer
nak kumpul duit lebih ckit laa tahun ni
mane tahu rezeki melimpah ruah
nak gi pulau sipadan..

: tanpa keberanian mimpi tak bermakna..cabaran tahun 2011
www.tips-fb.com

0 comments on "Our 6th Anniversary part 2"