Monday, August 30, 2010

Shopping Raya Part 1

Posted by Cinta Hatiku at 2:42 PM

shopping Sesiapa pun sukakannye


jenuh plak shopping tuk bebudak ni..



paling parah adalah si aiman..


nak tahu kenape


nampak tak atau buat buat tak nampak


tak nampak yer.. saya bitau..saiz seluar dia tu

pelik tul..seluar bermuda dia leh dpt saiz muat la dia punya pinggang..aiman ni masalah dia satu je kat pinggang perut boroy tak tertanggungbile part seluar panjang plak kena amik saiz 10..semua ni saya bg dia test dulupadahal blum age tahun lagi..aduhai..sian anak ku ni puasa pun badan hak tu jugak


Baju Raya Aiman brand kiko

Actually ada helai.. lagi kena rendam sebab ada bj menurun..hampeh tul kena baju mia skali.. tension je rasa masa tu..mcm last year gak tapi lepas pakai sabun vanish br hilang..tp tinggal bj aiman jer la stil berendam



ni awek mia nye baju..brand disney

semua memurah stock clearance kat kclub..tak silap last date dia besok kot 31hb..so sape yg lum pi cecepat pi..kat kclub tmn melawati ..brg makeup plak..brand elianto kat tmn shamelin perkasa eye shadow RM je..brg dia semua offer pasni nk shopping part plak..untuk diri sendiri lum beli lagi ape² pun anak² didahulukan...tp cik abg ada belikan sandle..baju kurung maybe dlm minggu ni kot gi beli..tuk mia nak cr jeans dia..kasut hari tu dia dah kenan..tp mahal mama tengah pokai..so letak balik pandai pilih ala² gurl² lagi..siap bertumit ckit baru setahun bulan..dah pandai melaram

www.tips-fb.com

0 comments on "Shopping Raya Part 1"