Monday, August 23, 2010

Bila Nafsu Tak Terkawal

Posted by Cinta Hatiku at 3:42 PM


oh tidak ngengada sungguh nafsu ku harini sepanjang puasa 2010 ni takde la kisah sgt tetiba plak harini ngada² tahap budak darjah ..sekeh pala tu kang hehehe ada org nak tolong sekehkan ker

tengok kan dah marah uncle melon ni..ngegada nah katanya

amoi ni kata Soong kay ni dont angry lorr

kan best berbuka ni dapat makan benda alah ni

pasti syok kan dapat tembikai dibulan puasa ni..nak² time panas mantop gilos..ape² balik ni nak cari tembikai ..kalau dpt tembikai cam amoi tu pegang pun ok gak

p/s : picture credit to En google
www.tips-fb.com

1 comments on "Bila Nafsu Tak Terkawal"

noradzlina.kamdani on August 23, 2010 at 7:44 PM said...

cantik arr tembikai lep (love) tu