Tuesday, August 24, 2010

Menu Berbuka 2010 Part 1

Posted by Cinta Hatiku at 2:25 PM

jom tengok menu berbuka saya


dari 11hb sampai la 23hb


sila dapatkan resepi di setiap nama menu

11/08/2010 Lontong

12/08/2010 Mee Goreng

13/08/2010 Buffet @ KLGCC

14/08/2010 Kacang Pool

15/08/2010 Buffet @ RedBox

16/08/2010 Pasembor

17/08/2010 Dalca
Serve Dengan Nasi, Sambal Tumis Udang Dan Ikan Sepat Masin
Untuk Aiman Makan Dengan Roti Tampal

18/08/2010 Grill Chicken Mushroom Sauce serve with Fried Rice

19/08/2010 Spagheti Bolognese

20/08/2010 Popiah

21/08/2010 Soto Special with Bergedil

22/08/2010 Asam Pedas Kepala Ikan Merah Serve With Nasi

23/08/2010 Nasi Ayam @ Nasi Goreng Ayam
Menu lain Pengat Pisang dan Cekodok Pisang

tu jer tuk menu dari awal puasa sampai la semalam ni yang part punye part akan menyusul kemudian ..mungkin after raya kot..entry berbuka kat redbox dan klgcc pun tak date lagi ..tah bile nak date agaknye penyakit M sudah menyerang sebenarnye..untuk yang takde tu pepandai la cari resepi sendiri sebenarnye sama jer..cuma diubah² jer..cam Nasi Ayam..leh tgk Nasi Goreng Ayam ..cam asam pedas Kepala Ikan bleh ikut resepi Asam Pedas Ayam ..cuma ditukarkan ikan jer hope korang leh dapat idea tuk masak berbuka yer..actually banyak..cam Laksa Johor Karipap DagingMee Hoon SupNasi LemakKalau yg malas tu leh masak Maggie Goreng..resepi yg lum sempat ditepek kat blog seperti Cheese Bake Beef Meatball With Cabonara Sauce dan Steamboat yang korang dah tengok picture dia kat facebook saya tu..nanti ada masa saya bg resepi yer



Enjoy


www.tips-fb.com

0 comments on "Menu Berbuka 2010 Part 1"