Thursday, August 12, 2010

Gift From Hong Kong With Love

Posted by Cinta Hatiku at 1:09 PM
Alhamdulillah..best sungguh ape² pun so much buat lilianna and hubby..tuk gift dari hong kong disneyland hoho jom tengok picture

satu beg yang dipenuhi dengan gift

especially for Mia Aisy Syafiah

walaupun besar tapi biar besar kan kecik kang tak muat plak.. pink i like maybe mia tahun kot baru leh pakai

fit for him..but aiman kena kempiskan perot dia dulu

lovely ofcourse for me

ni tuk coke collector..siapa lagi cik abgku la

All in

tapikan dah siap amik picture semua ada barang tau tertinggal ..tu pun kalau perasan laa si mia pi sorokkan dah simpan semua br perasan..anyway nak ckp lagi terima kasih yer lily..for the lovely gift from hong kong..haritu dari bali ..moga dilimpahkan lagi rezeki yang banyak ..hopefully dpt bonus raya cik hubby awak tudan cik abg saya jugak..oh tak lupa bonus raya tuk saya gak..amin..nak gak tu..pastu gi melancong lagi satu dunia..beli la pape tuk kitorg lagi


www.tips-fb.com

0 comments on "Gift From Hong Kong With Love"