Monday, August 30, 2010

Menu Berbuka Puasa Part 2

Posted by Cinta Hatiku at 1:24 PM

Sambungan part 2 plak

Minggu lepas tak larat sungguh..dan bile dah penat dan tak larat masak..camni la jadinye masak sempoi jer..tp mantop pastu tekak plak ala ala gatal gitu nak makan lala..padahal tak makan pun benda ni so beli dan masak..mantop gak jom tgk picture

24/08/2010 Asam Pedas Ayam , Lala Masak Cili ,
Ikan sepat Masin , Kailan Ikan Masin dan Ulam


kepada kawan saya Pn Unira yang teringat² Asam pedas saya tu Nanti lepas raya aku masak tuk ko yer

25/08/2010 Sizzling Yee Mee
Beli Kat
Jasco Maluri Picture From Google


26/08/2010 Restoren KLGCC
Laksa Johor , Desert , Nasi Briyani Batu Pahat


27/08/2010
Pizza Hut Maluri
Set Citarasa Ramadhan Pizza Tukar Super Supreme ,
Chicken Wings Dan Kids Meal Cheese Baked Meatball Cabonara Sauce

Masa 27/08/2010 ni agak kelakar ckit senario nak berbuka dah jam baru cik abg bg tau buka ape..dia suruh book kat redbox..tp haritu fullbook..so dia kata gi pizza hut jer..sampai sana penuh..terus masuk jasco..nak makan kat nandos la kononnya..pastu sampai nandos pun takde kosong..last² beli makanan dlm jasco..makan kat baby room..masa tu alas perut tuk berbuka jer..pastu baru la kitorg gerak ke pizza hut balik.. masa tu table dah kosong tp staff diorg ni agak lembab serta manager dia skali..ada la dlm min menungu..pastu org lain yg tiba kemudian nonong je terus duduk..kitorg ni ape lagi angin satu badan la..terus pi kat table yg kosong yg belum lap terus duduk..sebab dah bengang sgt..si manager pun tak reti nak manage..memang kau manager..kalau buat kerja ckit tu pun takleh..marah ni saya dulu manager pun ada gak angkat pinggan dan lap meja..tolong staff..tp staff kat ctu tak leh harap laduk depan bar tah ape yg diorg ckp kan pun tak pasti..pastu time nak amik gambar..bateri camera kong..haih nasib² moral of this story..jgn buat kerja last minutes

28/08/2010 Buffet @ RedBox

Celebrate Hubby Birthday

To Cik Abg..Happy Birthday walaupun dah wish banyak kali tapi kat blog lum lagi your wish about gitar martin tu akan dipertimbangkan..Luv You Before After And Ever After


29/08/2010
Bubur Masjid Kg Baru
Putu Bambo Terbaek Kg Baru , Chicken Wing Bazar Kg Baru
Menu dimasak pulak
Siakap Rasa Dan Taugeh Kacang Soya Masak Cili

bile teringin nak makan bubur lambuk ape lagi sanggupkan diri ke kg baru Mantop gile..banyak daging dah tu free plak tu rugi sapa tak gi amik ..pastu bile dah sampai rumah..dengar plak kat surau suruh amik bubur lambuksabo je la..kalau tau tak yah pi kg baru.. menu berbuka seterusnya akan di date..untuk harini saya akan ke KLGCC lagi kata cik abg jgn risau dia dah book kan tuk buffet dan mungkin saya akan ke redbox lagi..coz ada vaucher lagi setiap kali gi saya byr RM40+ jer..kire RM50 kebawah la dapat makan pepuas..sape nak bg..kalau kire saya, cik abg dan aiman je mau jejak ratus..tp kitorg bertiga br 50 jer selagi vaucher ada gunakan tanpa was²..makan kat KLGCC plak sudah semestinya FREE..gasak nak cr free je mak bedah ni kan sambung lain kali..daaa
www.tips-fb.com

0 comments on "Menu Berbuka Puasa Part 2"