Wednesday, February 3, 2010

Makan Lagi @ KLGCC

Posted by Cinta Hatiku at 9:22 AM
Semalam ke KLGCC lagi..kali nie bawak adik ipar yg sorg ni plak..dia sajer yg free time tu..takkan nak bawak jiran sebelah plak atau pun jiran kepada jiran sebelah rumahjelir ..eh jiran pada jiran sebelah tu ..mak si jiran sebelah...wah kira satu family diorg la kalau dibawakgelakguling..order plak tetap mcm biasa..cuma dessert dia jer lain..my brother in law amik tapai pulut with ice cream..tak nyempat amik gambargelakguling..yg saya nye pun agak tak sempat gak..dah sekali suap..nasib baik cik abg cepat..suruh snap gambar..ihikhik

dessert ni milik saya

ice cream milik aiman

sian kat my strawberry..dapat tengok ajer

yg atas ni plak from CT staff KLGCC

thanks ya CTlove..sebab bagi cake sarawak ni..suka sangat..paling ketara aiman aiman ni suka makan cake..bukan cake jer la semua makanan dia sukagelakguling.. Photobucket lah..nak sambung wat keje..jap lagi Photobucketdate lagi..Photobucket daaaa..
www.tips-fb.com

0 comments on "Makan Lagi @ KLGCC"