Friday, February 19, 2010

Uiks???....

Posted by Cinta Hatiku at 9:42 AM
Photobucket
panas Photobucketpanas Photobucket

bile susah sangat nak contact si suamiihikhik..email Photobucket la jadi perantaraan..kenape susah sebab bile dia berada diluar kawasanPhotobucket coveragePhotobucket telephone sangat la nyawa ikan..so rajin la si suami ni menghantar Photobucketemail kepada si isteri..dalam banyak banyak Photobucketemail terselit satu emailPhotobucket ni..nak tau ape sabo jer la

From: Ainul Hezrin Muhid
To: murni_rahayu79@yahoo.com
Subject : uiks???....

PhotobucketSalah satu kegemaran orang perempuan ialah salin resepi, fotostat resepi dan hafal resepi. Dan salah satu ketidakgemaran orang perempuan ialah masak ikut resepiPhotobucket

PhotobucketMenurut satu kajian; kebanyakan wanita kan berkata, tengok anak orang teringat anak kita. Dan menurut satu kajian lagi; kebanyakan lelaki akan berkata, tengok bini orang terlupa bini kitaPhotobucket

PhotobucketSelangkah lelaki sama dengan tiga langkah orang perempuan bila berjalan tapi tiga langkah orang lelaki akan menjadi satu langkah orang perempua bila dia orang nampak ada jualan besar-besaranPhotobucket

PhotobucketWanita memang pemurah… sebab itu diaorang bermurah hati tabur duit kat shopping complex tiap-tiap mingguPhotobucket

PhotobucketOrang perempuan tidak akan menjadi perempuan yang baik sekiranya dia tak tahu… tarik muncung empat, lima depa time merajuk! Sekali pandang lipstik kat bibir perempuan tu sama sahaja warna merah, tapi dua kali pandang warna tu sebenarnya tak sama; ada merah ros, mera h sirap, merah hati, merah darah dan duit merahPhotobucket

PhotobucketAntara orang yang disayangi wanita dalam dunia ini ialah suaminya dan tauke shopping complexnyaPhotobucket

PhotobucketWanita sanggup mengeluarkan berpuluh ringgit untuk beli alat make up dan mereka juga tergamak habiskan duit untuk membeli pencuci make up. Nampak sangat merekalah satu-satunya makhluk di muka bumi ini yang suka sangat buang duit beli alat make upPhotobucket

PhotobucketOrang perempuan akan membelek muka di cermin sekurang-kurangnya tiga kali sebelum ke tempat kerja, enam kali semasa kerja dan tiga kali pula selepas balik kerja dengan mengambil masa kira-kira setengah jam setiap kali. Ini bererti selama enam jam sehari orang perempuan buat kerja tak berfaedah-tengok muka sendiriPhotobucket

PhotobucketMenurut satu kajian, jumlah wanita memakai cermin mata adalah tiga kali ganda dibandingkan dengan lelaki. Ini adalah kerana mata wanita mudah rabun sebab mereka memang mudah rambang mataPhotobucket

PhotobucketTempat yang selalu menjadi tarikan kepada wanita ialah shopping complex, pasar malam, pasar sehari dan pasar tani. Ini sekali lagi menunjukkan wanita memang suka menghabiskan duitPhotobucket

PhotobucketMenjelang bulan puasa, rata-rata orang perempuan akan mengurangkan kekerapan bercakap dan menambah kekerapan membeli-belahPhotobucket

PhotobucketOrang perempuan memang mudah kecil hati. Dalam sehari sekurang- kurangnya lima enam kali mereka berkecil hati. Jika ini berterusan selama beberapa tahun tak mustahil lama-lama orang perempuan akan kehabisan hatiPhotobucket

PhotobucketWanita telah diiktiraf sebagai kaum yang paling bijak terutama dalam hal berbelanjaPhotobucket

PhotobucketKebanyakan perempuan akan cari kawan bila nak makan, tapi mereka jarang benar keluar belanja kawan makanPhotobucket

sebenarnye banyak lagi..sengaja MALAS nak date bebanyak..tu jer yang larat di copy paste..Photobucket nanti nak cari pasal lelaki plakihikhik..nakPhotobucket email kat hubby plak
www.tips-fb.com

0 comments on "Uiks???...."