Wednesday, February 10, 2010

I'm Back..

Posted by Cinta Hatiku at 2:19 PM
Photobucket
Hai kengkawanPhotobucket
cehPhotobucket mcm iklan dingdang la plakihikhik saya sekarang selamat sampai ke JB dan sudah selamat pulang ke KL..ihikhikpenat tul tapi berbaloi baloibaloi banyak nak story Photobucket kat dlm blog ..tp buat masa ni saya simpan duluihikhik tulisPhotobucket sampai penuh dalam bukuPhotobucket..baru Photobucketdate kat blog..(macam yer jer kanPhotobucket) ..pastu bebuat lupa nak Photobucketdate blog.. sebenarnye sebab MALAS..motif lainPhotobucket tangan saya mengalami kecederaan yang agak kronik..(ALASAN lagi..) sekarang ni suka sangat bagi alasan..kalau la ada mesin brain reader ..pastu ada wire USB cucuk kat PC Photobucket..terus auto uploadPhotobucket dah tak payah nak type² lagi..lalalala:p..banyak la ko punye mesin brain reader b-(..pasan nah kan..ehPhotobucket satu wire dah cucuk kat PC..satu lagi nak cucuk kat mane Photobuckettak pasal²

PhotobucketSelamat Tinggal Kg Pasir PutihPhotobucket

tak pat nak amik signboard Stulang Baru..takpe la lain kali balik lagi ..episod meng Photobucketdate blog akan disambung dilain masa..tataPhotobucket
www.tips-fb.com

0 comments on "I'm Back.."