Sunday, February 28, 2010

Bile Laaaa??

Posted by Cinta Hatiku at 7:12 PM
Next week start st March Until th March..Si suami akan sibuk ..actually sebelum ni pun dah sibuk gi kerja awal pagi kul lebih dah keluar rumah..balik plak kul pagi baru sampai ..sama la seperti suami kawanku Lillianna..sebab diorg keje sama tempat..next week berkemah la diorg kat KLGCC ..sebab ada Maybank Malaysian Open Tournemant sempat pesan kat cik abg kalau ada tiger wood nak amik gambar dengan dia ..tapi bile la nak pi sana..So Next week bebudak ni takpat la jumpa papa diorang ..same la dengan saya ..takpe la demi career nye ..so, bile si suami ni takde..my plan nak balik ke JB..tapi kan ..takde plak cuti bulan ni..cuti sabtu ahad takde makne nye kalau nak balik JB..tak cukup masa..so saya pun terpaksa la kuburkan niat tu..tak pat la nak enjoy Photobucketmy fav food Photobucket yang saya akan makan kalau time balik JB..

Murtabak

ABC

Bile la nak pekena mereka ini ..kenapa la mereka yang sedap hanya di JB ajer..tak adil betul..TIDAKKKKKKKKKKKK.... ko tunggu la..after Malaysian Open ni..aku makan ko sampai MUNTAH..
www.tips-fb.com

0 comments on "Bile Laaaa??"