Sunday, April 26, 2009

Hajat..!!

Posted by Cinta Hatiku at 6:18 PM
Semalam dapat gak melepaskan rasa mengidamPhotobucket..Memula menyejukkan badan dengan ABC special..tah ape yang special tah....buah kabung pun takde..setakat letak cincau dgn kacang merah pastu ada ice cream jer wat per....tak macam ABC special kat kg Melayu atau kat Larkin Bomba..dedua tu kat JB la....1st time bawak ipar gi sana..diorg pun suka....kat KL ni sy lum jumpa lagi la ABC yg setanding ABC kat JB tu....Pekena ABC tu kat SOGO..ramai gile la org shopping..ye la takkan org mandi manda plak kan....bile dah sejuk..baru la kitorg ke satu tempat yang dah banyak kali akak nak gi tapi ada jer halangan..

Pasar malam Jln TAR..tu la tempat sy nak gi.. nak pekena LAKSA PENANG..tempat yg sy biasa makan tu kirenya tengah²..dekat dgn org jual murtabak dan kopok lekor..Kuah dia best gile..tp tak tau la kalau ada tempat lain yang lagi best....cuma bahan dia takler banyak..kena la dgn harga nye..
PhotobucketTeruja..Photobucket

Tu la laksa nyer..dapat la pekena..sblum bersalin..tapi kan pas jenjalan lagi..ada lagi satu plak mcm best ajer..dgn mangkuknye yang besar..so hubby sy pun nak try la plak..tapi..hampeh..kuah dia tak best sgt..tp banyak la rencahnye..

Photobucket2nd round..Photobucket

Masa nak balik tu sempat la bungkus Nasi Briyani JOHOR dan salah satu lagi yang sy dah lama tak dpt makan..Burung puyuh Goreng....Best Gile..dapat gak ape yang dihajati.. ..

PhotobucketNasi Briyani..Photobucket

PhotobucketBurung Puyuh..Photobucket

Masa jenjalan kat pasar malam..citomei ni dah teruja nak suruh papa dia belikan belon..tapi papa takmo belikan..sian tul..last² masa kat depan SOGO tu la terpaksa jugak papa dia belikan..belon tu pun dah koyak dah..hampeh tul RM5..bazir jer....

PhotobucketHappy tul dia dpt belon..Photobucket

www.tips-fb.com

0 comments on "Hajat..!!"