Thursday, April 9, 2009

INSOMNIA...

Posted by Cinta Hatiku at 3:20 AM
Jam menunjukkan pukul 3:45 pagi..macam ni la rutin harian since pregnant anak sulong..sampai la pregnant yang ke dua ni..PhotobucketINSOMNIAPhotobucket ...(masalah tidur yang kronik) tapi nak wat camner kan..dah nak jadi..sblum pregnant ni ada la makan ubat tdo..tapi bukan bleh diamalkan ..bila pregnant ni..kena la sabar ckit..bukan sampai tak leh tidur terus..kekadang tu ada lah sampai 2 arie tak tidur..kalau dapat tidur pun cuma berape jam..kalau tak tidur badan pun jadi sakit..lebih² lagi sy ni tgh pregnant..kena banyak rehat..INSOMNIA ni berpunca dari stress..tapi sy tak la rasa stress..Masalah lain tak pasti..

Disebabkan masalah INSOMNIA ni..si aiman dan papa dia pun dah tidur waktu sama mcm sy..cuma kekadang diorg dah letih..diorg tidur dulu..tinggal la sy sengsorg melayari internet dan takde keje lain Photobucketdate blog dan chatting..tu jer la kojo nyer..so bile dah tak leh tidur ni..mula la rasa lapar..Tiap² hari camni..dalam kul 12malam hingga kul 3pagi..mesti gi makan..naik borink kekadang..ape tak nye..asyik makan kat kedai mamak jer ..sampai bohsan dah tengok muka mamak tu..

Hari ni jer beza ckit..sebab dapat makan ..tu pun bile hubby sy offer..Hubby sy bukan suka sgt makan fastfood..bukan ape..since 2 bulan lepas kitorg satu family asyik makan fastfood jer..kalau tak ..Pizza Hut..tak pun Photobucket..kekadang Wendy la..janji fastfood..

So, sy pun order la by phone..suruh buat penghantaran...jam 1:30 pagi call..dah nak jam 2 baru sampai..yang beria ia makan..si aiman la..fav. food dia...happy sungguh walaupun tak order Happy Meal tuk dia..

PhotobucketDouble Cheese Burger ni dia makan sorg Photobucket

www.tips-fb.com

0 comments on "INSOMNIA..."