Wednesday, April 8, 2009

PERSEDIAAN MENYAMBUT ORG BARU!!

Posted by Cinta Hatiku at 8:32 PM
Assalamualaikum..Hari ni agak bz ckit..sebab bz mengemas, membasuh dan packing baju untuk si manja dalam perut ni.. Hmm..walaupun baju² ni baru beli..tapi kena gak cuci..ye la mane la tau..kot²...bukan kite jer yang pegang baju ni..memacam org pegang.. so, sebagai mama yang prihatin kena la jaga kebersihannye..takut dijangkiti kuman Baby kan senang nak dijangkiti...

Barang² semua hampir complete..tapi ada gak yang blum dibeli lagi..tak tahu jantina nye lagi..sy banyak pilih baju yang unisex.. cuma hubby sy dan si aiman ni jer yang beria ia benor ckp yang akan keluar nanti baby girl tapi kalau ia pun ape salahnye... Harap² la kan... amin!!!

Photobucketfor baby girl Photobucket

Hmm..comei tak?? comei kan..blum lagi tgk si pemakai nyerrr..Aiseyy!! tu baru satu baju jer..tapi ada lagi ganas nyerr..yang ganas nyer mestilah tuk baby boy..kire unisex la..si gurl pun leh pakai gak..cuma nampak brutal ckit la..

PhotobucketAmacam?? Brutal takkk??Photobucket

Dalam shopping bebarang untuk si kecil manja ni..dapat plak free gift.. org dah memberi kan..kite ambil ajer ler...bukan ape pun..free pampers ajer..2 pcs..Alhamdulillah..rezeki katanyer... walaupun sy tak pernah bg aiman try pampers jenama drypers..sebab si aiman ni dulu serasi dengan brand huggies ajer..

PhotobucketSample for newborn baby Photobucket

www.tips-fb.com

0 comments on "PERSEDIAAN MENYAMBUT ORG BARU!!"