Wednesday, April 8, 2009

Hilang....

Posted by Cinta Hatiku at 6:10 AM
Aduiyaiiii abis semuanye...dalam sy nak add template baru..pastu baru la nak view..si aiman tak kesah ni ngacau tul.. abis semua..jadi lain..terus ilang ape yg sy dah Photobucketdate nak marah kan bukan dia paham pun..tak leh nak wat ape dahh

Pastu ada ke dia leh wat muka cute dan tak bersalah dia depan sy..nasib la muka cute sesangat..kalau tak dah lama dah

Letih plak rasanya nak wat camner kan..so kena la wat balik ape yg sy dah wat sebelum ni..SABOO JER laaa
www.tips-fb.com

0 comments on "Hilang...."