Tuesday, April 14, 2009

DURIAN..!!!

Posted by Cinta Hatiku at 3:32 AM
wah..!! bestnyee..tapi dah abiss pun..


Akhirnya tercapai juga niat sy nak makan durian.. ..ye la since last month..mengidam..bukan ape..sblum ni hubby sy dgn si aiman ni makan..sy cuma dpt tgk jer..ye la mane berani dik non oiitt!! sebab sebelum ni sy pernah makan masa tu kandungan baru 5 bulan..makan malam tu..start kul 5 pagi sy dah rasa tak selesa..pastu tetiba bleeding dalam kul 7 pagi..cuak jugak sy.. ye la takut ape² berlaku kat baby..terus hubby sy bawak gi hospital..doktor check..and bitau baby selamat..cuma hampir nak gugur ajer.. takut tul dengar doktor cakap mcm tu..ye la..masa 2006 sy pernah keguguran..sedih tau..!! so sy kena hati²..then bila doktor ckp selamat..Alhamulillah.. syukur pada Allah..time tu jugak terus sy teringat durian..and takmo makan until bebetul rasa safe..sekarang ni baby dlm kandungan dah 8 bulan..nak masuk 9 pun..tunggu masa jer nak keluar..so tak risau dah..bleh makanjangan jelessss..!! ..tapi tak la makan banyak..berape ulas jer.. lepas kan gian org kata..

Sekarang ni cuma satu jer hajat sy lum tercapai.. nak tau ape dia?? sy teringin nak makan buah duku.. tapi nak wat camner..bukan musim..cari bagai nak rak kat kl ni..tak nampak plak..tanye family kat jb pun diorg kata takde.. Alamat mcm aiman ler..ngidam rambutan gading tak dapat

Tapi takpe dah bukan rezeki katanyer..ape pun besok sy nak buat bubur durian..ngidam jugak ni.. kalau tak tau resepi bubur durian..nanti sy share resepi bile sy dah buat..
www.tips-fb.com

0 comments on "DURIAN..!!!"