Sunday, April 19, 2009

AIMANKU DAH SIHAT..!!

Posted by Cinta Hatiku at 11:47 PM
17hb arie tu..dah tahap kronik la tgk si aiman ni..sian tul..demam still tak kurang..malah makin kerap muntah..tapi dlm dia muntah pun..tak putus asa tuk makan....lepas makan..tak sampai 20 minit keluar balik..sampai risau tgk dia mcm tu..last² sy dgn hubby bawak gi ampang..Doktor ckp aiman dah dihydrate..sian tul..

Photobucketalah cian dia..posing terpaksa ni..!!Photobucket


sebelum tu, doktor amik darah dia ckit tuk ujian..nak tgk virus ape yg dah menyerang..sian tull..ckit² mengadu sakit..tapi bile suruh pose amik gambar diam plak tu..kelakar tul..pastu doktor ckp kena tahan wad sementara..sebab nak masukkan air..sehari suntuk duk kat ..sampai tulang belakang sy pun dah naik kematu..

PhotobucketDah letih sangat la ni..!!Photobucket

Hampir jam 7 gak la baru settle..tu pun demam dia tak kurang..pastu dah start cirit birit plak..doktor ckp mungkin keracunan..tp kalau keracunan mesti sy pun sakit..sebab ape yg dia makan..sy pun makan..pelik tul..tapi takpe la..sampai umah..lepas bagi si aiman ni makan dan makan ubat..dan tidurkan dia..sy pun landing la..dah tak ingat ape lagi..sbb semalaman sy jaga aiman..tak tdo langsung..badan dah letih sesgt..dapat tdo sampai ke pagi..kul 5:30pagi baru jaga..tak ingat makan malam dah..bangun tdo still rasa sakit..tgk aiman kat sebelah still tdo..suhu badan pun dah normal..Alhamdulillah..!!syukur..dia dah sihatPhotobucket..cuma sy je yg rasa semacam..mane tanye tak rehat satu hari..lepas sarapan..sy baring balik..terus tertdo..nak bangun pun tak larat..selama 2 arie baring jer..hubby yg siapkan semuanye..makan minum..jaga aiman..walaupun dia pun penat gak..tp beza nye sy mengandung..so badan jadi makin lemah bile tak rehat..ni baru la dapat mengemas ..basuh dan sidai Photobucket..tu pun dah letih balik....pasni rasanye nak baring balik lepas dah Photobucketdate blog and tgk email

www.tips-fb.com

0 comments on "AIMANKU DAH SIHAT..!!"