Thursday, April 23, 2009

Hadiah Untuk Yang Tersayang..!!

Posted by Cinta Hatiku at 11:54 AM
Lagi sebulan jer nak bersalin....tak sabar rasanye....Teringat masa aiman dulu..hadiah tuk dia adalah seekor zirafah (soft toy) laa....tak kan nak bg zirafah bebetul..cute jer masa tu....as cute as mama dia......

PhotobucketPhotobucketJohnny..!!PhotobucketPhotobucket

Zirafah aiman ada nama..Nama dia Johnny....Nasib ada Johnny..kalau tak mesti aiman ada bantal bucukk..!!Tak suka tau....kehulu kehilir dgn Johnny dia..fav part dia..adalah ekor dan telinga Johnny tu....bile minum milk..dia gentel la part yang dia suka..kalau milk dia dah abis..dia isap la ekor johnny tu....Bile masuk umur dia 3 tahun..last year besdei..9/10/2008..dapat plak kawan baru....Hadiah dari my sister (mimas)..tu aiman yang panggil..

PhotobucketPhotobucketJenny..!!PhotobucketPhotobucket

Disebabkan rupanye alah mcm betina..sy bg la nama Jenny....sesuai dgn scarf yg dia pakai kat leher..tapi Jenny ni lebih besar ckit dari johnny..tapi jenis yang sama..zirafah..!!

PhotobucketPhotobucketBestfriend aiman..PhotobucketPhotobucket

Kali ni..baby dalam perut ni punye turn plak..hadiahnye adalah..percutian 2 arie 1 malam di hospital....sebab masa tu lum keluar wad lagi....takde la..memain ajer..hadiah nye..gambar kat bawah ni..

PhotobucketPhotobucketCute tak?? seekor itik..PhotobucketPhotobucket

Nama dia mungkin sy akan letak..ming ming......sebab teringat cite wonderpet......wonderpet..!! wonderpet..!! kami datang..membantu haiwan dalam kesusahan..Kami tak besar dan kami tak kuat..bile berkerjasama semua jadi mudah..

PhotobucketApe yang Penting?? KERJASAMA..!!Photobucket

www.tips-fb.com

1 comments on "Hadiah Untuk Yang Tersayang..!!"

NUNaini ۞ on April 23, 2009 at 3:04 PM said...

aHaHaHa....type comment sambil ketawa =))
niece & nepehew noon kalau blk kg pn memekak sing lagu tuh...
tension btol =))

aiman aiman! aunty noon pn ade zirafah jugak!
akekekekeke =p