Wednesday, July 7, 2010

Statistik Konon..

Posted by Cinta Hatiku at 3:43 PM
last week dpt gak enjoy makan durian

menurut statistik enjin pencarian di google dan yahoo..kebanyakkan orang yang view blog saya dari enjin carian semuanye mencari resepi nak buat bubur durian.hai..tau la sekarang ni musim durian ..nasib la saya dah melantak durian last week..korang tak caya ker lama sebenarnye saya tak check nuffnang saya..nasib password betul..mcm tak caya plak dengan earning kat nuffnang saya ni..dah RM16 lebih..ada gak org view blog saya yang tak berfaedah nipinjam ayat famia..maaf ek gambar tak clear..wakakaka..

Chart from nuffnang





ape² pun terima kasih yer jenguk blog saya




and enjoy my resepi..
www.tips-fb.com

0 comments on "Statistik Konon.."